İYİ PARTİ’DE AV. HÜSEYİN ACAR’A VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

İYİ PARTİ’DE AV. HÜSEYİN ACAR’A VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

​İyi Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Hüseyin Acar, İyi Parti Bafra İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek, 24 Haziran’da yapılacak 27. Milletvekili seçimleri için adaylığını açıkladı.

A+A-

İyi Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Hüseyin Acar, İyi Parti Bafra İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek, 24 Haziran’da yapılacak 27. Milletvekili seçimleri için adaylığını açıkladı.

Basın toplantısı düzenleyerek Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Avukat Hüseyin Acar;

‘’Şimdi iyi çalışma zamanı. Bu noktada en önemli ilkemiz her zaman olduğu gibi açıklık ve samimiyettir. Bu millet, bu devlet, bu ülke için gündüz oturmadan, gece uyumadın, ölesiye birlikte çalışacağız. Seksen milyonuz ve büyük bir milletiz. Çalışıyoruz, üretiyoruz ve bu sayede büyük bir ekonomiyiz. Adil olacağız, adaleti sağlayacağız. Haklının yanında, dikdatörün karşısında olacağız. Farklılıklarımız değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız.

Aynı türkülerle oynayan, eğlenen, evlenen, aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen, aynı türkülerle ağlayan biz değil miyiz ?

İyi bir Bafra için varız. İyi bir Samsun İçin buradayız. İyi bir Türkiye için yanınızdayız. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı, Partimizi de iktidar yapmak için hep birlikte çalışacağız.

27. Dönem İYİ PARTİ Samsun Milletvekili Aday Adayı olarak hemşehrilerimizin, Samsunluların desteklerini bekliyor, Aziz halkımıza, Samsunlulara saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Düzenlenen basın toplantısına vatandaşlardan yoğun katılım geldi.

iyi-parti-1-001.jpgiyi-parti-2-001.jpgiyi-parti-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum