İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ACAR’A BÜYÜK İLGİ

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ACAR’A BÜYÜK İLGİ

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR, Samsun’un çeşitli ilçelerinde seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR, geçtiğimiz Cumartesi akşamı, Kemalpaşa, Gazi Osman Paşa, ve Gazipaşa mahallelerinde, mahalle sakinlerini ziyaret ederek desteklerini bekledi.

ACAR, Kemalpaşa’da esnaf ve vatandaşlar ile birebir sohbet etti.

Halkın sorunlarını dinledi.

Kemalpaşa’da Büyük bir ilgi ile karşılanan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR, daha sonra Gazipaşa mahallesine gitti.

ACAR, İYİ Parti hakkında vatandaşların görüş ve düşüncelerini alırken, Acar’a büyük bir ilgi ve sevgi duyuldu.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR, 24 Haziran Seçim çalışmalarını Pazar günü de Bafra Bulvar Caddesi ve Alpaslan Türkeş parkında devam ettirdi.

Buralarda da ilgi ile karşılanan iyi parti samsun milletvekili adayı av. Hüseyin acar, “ Samsun’da ve ilçelerinde her gezdiğimiz yerde hemşerilerimizin büyük teveccühü ile karşılanmak gücümüze güç katıyor. hem de moral veriyor. Hemşerilerimizin bu sevgisi motivasyonumuzu da artırıyor. Demek ki duyarlı olunca, ilgili davranınca, saygı ile yaklaşınca vatandaşımız bu yaklaşımı unutmuyor. Esnaf ziyaretlerimiz 24 Haziran’a kadar devam edecek. Sivil toplum örgütleri ziyaretlerimizle program doğrultusunda sürecek. iyi parti Türk Milleti’nin umudu olan, ışık saçan bir parti. Bugün bunun karşılığını ziyaretlerimizde gayet net görüyoruz. Bizi milletimiz kadirşinas bir millettir. Bilhassa benim hemşerilerim vefalıdır. Her şeyi apaçık görüyorlar. İnanıyorum en doğru şekilde değerlendirmelerini yapıp iyi Parti’yi tercih edeceklerdir. Halkımız iyi Parti’nin yaptıklarının ve yapacaklarının farkında. Gayretimizden haberdarlar.” Dedi.

 

ACAR : “ 24 HAZİRAN GECESİNE KADAR ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK “

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR, ilçe teşkilatı Bafra’da seçim çalışmalarında köylere de yer veriyorlar.

Gittikleri her ilçe ve köylerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyorlar.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR, konuşmasını şöyle noktaladı.

“ 24 Haziran gecesi seçim sonuçları ile birlikte, Türkiye’ye yeni bir güneş doğacak. Cesur ve İYİ insanların sayesinde bu güneş Türkiye’yi aydınlatacak. Seçim startını verdiğimiz günden itibaren bölge halkımızdan büyük destek gördük. Halkımıza Teşekkür Ediyorum. “  diye konuştu.

HABER:İYİ PARTİ BASIN YAYIN BÜROSU

huseyin-acar-iyi-parti.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-001.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-002.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-003.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-004.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-005.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-015.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-016.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-017.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-018.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-019.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-020.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-021.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-022.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-023.JPGhuseyin-acar-iyi-parti-024.JPG

 

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.