İYİ Parti İlçe Teşkilatı İftar Yemeğinde Buluştu

İYİ Parti İlçe Teşkilatı İftar Yemeğinde Buluştu

Samsun’un Bafra İlçesi Bafra İYİ Parti İlçe Teşkilatı iftar yemeğinde bir araya geldiler.

A+A-

İftar yemeği Bafra Öğretmen Evinde gerçekleşti. İftar yemeği sonrası İYİ Parti İlçe başkanı Aydoğan Yılmaz, İYİ Parti Samsun İl başkanı Recep Güleroğlu İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, konuşma yaptılar.

 İYİ Parti İlçe başkanı Aydoğan Yılmaz'ın yaptığı konuşmada, "Mübarek Ramazan AYı İyiliğin Hoş Görünün Olduğu Bir Ay, Bu ayda herkes bir birine hoş gör ve iyilik ile davranır.Bu açıda bizlerde İyi Parti Teşkilatı Olarak birliğimizi beraberliğimiz pekiştirmek için kardeşliğimizi üst seviyeye çıkarmak Adına, Müslümanların bu ayda sevgiyle yaklaşması adına ve kaynaşmamız adına iftar programı düzenledik. Bu iftar programı Umuyorum ki Türkiye'nin geleceğine "UMUT" ve ileriye dönük ışık olacaktır.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Kurtuluş Savaş'ın Meşalesini Yaktığı 19 mayıs'ın 100. yıl dönümünü yaşayacağız. Bu yüzüncü yıl dönümünde Biz İYİ Partililer oalarak, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesini, ATATÜRK ilke ve inkılaplarını Sonuna kadar bağlı inşallah daha çok sahip çıkarak ve geleceğe dönük olarak Vatanımızın Ülkemizin daha İYİ Yerlere gelmesi adına İYİ Partililer olarak Sahipleneceğiz. Bu yüzüncü yılda ATATÜRK ve Silah arkadaşlarını minnet Rahmet ve saygıyla anıyoruz. 19 mayıs ATATÜRK'Ü Anma ve Gençlik spor bayramını kutluyoruz." ifadelerine yer verdi. İ

İYİ Parti Samsun il başkanı Recep Güleroğlu ise yaptığı konuşmada; "19 mayıs ATATÜRK'Ü Anma*bafra1*Gençlik Ve Spor Bayramını kutluyorum.Bu kapsamda 19 mayıs günü Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi Samsun'a teşrif edecekler bu vesile ilde saat 17:00 ile başlayacak programlarımız iftar programıyla net ilenecek. Bu vesile ile de Ramazan bayramınızı da kutluyor hepinize hayırlı iftarlar diliyorum" diyerek sözlerine kaydetti.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar; " Birlik ve beraberliğin manevi değerlerin ve duyguların zirve yaptığı bir iklimden geçiyoruz. inşallah Ramazan ayında ziyadesi ile istifa etmiş oluruz ALLAH Ramazan boyunca yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul etsin. Memleketimiz hakikaten önemli günlerden geçiyor, Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Ülkemizin içinden geçtiği şu sıkıntılarını da göz önüne alarak birbirimize sımsıkı sarılmalıyız. ATATÜRK; 1919 Benim Doğum Tarihim Diyor. aynı şekilde ben Samsun'a ayak Bastığım Andan İtibaren Milletin Kurtuluşuna Olan inancım ve güvencim artmıştır diyor. İşte Samsun böyle bir şehir,Samsun'da yaşayan insanlar Samsunu oluşturan insanlar böyle mübarek insanlardır. Samsun'lular içinde bulunduğu en zor şartlarda bile mücadelenin fitilini yakmakmış mücadelenin başlangıcına ATATÜRK'ÜN Yanında sorgusuz yer almıştır. Bu önemli Bakın "SAMSUN KURTULAN ŞEHİR DEĞİL KURTARAN BİR ŞEHİRDİR". bütün bunlara rağmen Bu memlekette Mangal yürekli ülkesini seven Samsunlular var. Bu ışığın yarından itibaren Samsun'dan parlayacağını ve gelecek günlerin çok güzel olduğuna inanıyorum ve şimdiden 19 mayıs *bafra*1919 Gençlik ve Spor Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

iyi-parti-ilce-teskilati-iftar-yemeginde-bulustu-2-001.jpg

iyi-parti-ilce-teskilati-iftar-yemeginde-bulustu-3-001.jpg

iyi-parti-ilce-teskilati-iftar-yemeginde-bulustu-4-001.jpg

iyi-parti-ilce-teskilati-iftar-yemeginde-bulustu-5-001.jpg

iyi-parti-ilce-teskilati-iftar-yemeginde-bulustu-6-001.jpg

iyi-parti-ilce-teskilati-iftar-yemeginde-bulustu-7-001.jpg

iyi-parti-ilce-teskilati-iftar-yemeginde-bulustu-8.jpg

iyi-parti-ilce-teskilati-iftar-yemeginde-bulustu-9.jpg

iyi-parti-ilce-teskilati-iftar-yemeginde-bulustu-10-001.jpg

iyi-parti-ilce-teskilati-iftar-yemeginde-bulustu-11-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.