İYİ PARTİ İÇİN ANKARA'YA GİTTİLER

İYİ PARTİ İÇİN ANKARA'YA GİTTİLER

25 Ekim Çarşamba günü Ankara'da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yeni partinin kurucular kurulu listesi ve parti tüzüğünü açıklayan Meral Akşener'e destek vermek amacıyla Bafra'dan yoğun talep oldu.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi’nden ihraç edildikten sonra kendi partisini kurmak için hazırlıklara başlayan Meral Akşener dün Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde partisinin kuruluşunu ilan etti. Akşener’e destek olmak isteyenler otobüs ve özel araçları ile  gece Ankara’ya hareket etti.   

Hüseyin ACAR, “Yaklaşık 25 yıldır MHP’de değişik görevlerde bulundum. Son zamanlarda MHP’de olumsuz bir gidişat vardı. Bu olumsuz gidişattan dolayı Meral Akşener’in daha iyi yöneteceğinden ve daha aktif olacağından yani ülkenin gidişatına dur diyecek bir konumda bulunmasından dolayı sonuna kadar destekleyeceğiz. Bugün burada yeni partinin kuruluşu gerçeklşeti.Bizde Bafra olarak gerekli desteği vermek amacı ile kongre merkezine geldik. Kongrenin hafta içi olması münasebeti ile işini gücünü bırakarak fedakârlık yapan tüm İyi Partili vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Güçlü bir TÜRKİYE adına çıktığımız yolda tüm dava arkadaşlarımın Allah yar ve yardımcısı olsun. Yeni partimiz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.”

meral-aksener-1.jpgmeral-aksener-2.jpgmeral-aksener-14.jpgmeral-aksener-12.jpgmeral-aksener-23-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.