İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Süslü'ye ahde vefa

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Süslü'ye ahde vefa

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla Samsun'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun Kurtulan değil Kurtaran şehirdir" dedi.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı nedeni ile Samsun'a gelmiş, Samsun'da yaptığı mitingde Samsun'un kurtulan değil kurtaran şehir olduğunu belirtmişti.

Akşener daha sonra konuşmasında İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı Kurucu Başkanı olan Ömer Süslü'ye atıfta bulunarak, "Samsun benim bütün siyasi haytımda en önemli şehirlerimizden birisi olmuştur.. Karşımda Ömer Süslü başkanım oturuyor. Allah onu bize bağışladı, İnşallah milletimize de hizmet etme şansı verecek. 2017'de refaranduma giderken Samsun'da Ömer Başkanımla açık hava programları yaptık. Hiç unutmuyorum ben Cumhuriyet tarihçisiyim yıllarca Atatürk çalıştım, Cumhuriyet çalıştım, Ömer Süslü buraya çıktı dedi ki Samsun kurtulan değil, kurtaran şehirdir. O gün onu öğrendim o günden buyana Samsun benim için kurtulan değil kurtaran şehirdir. en önemlisi de Samsun kuruluşumuz döneminde en büyük desteği veren şehirdir dedi. 

HABER : Emre Şahinol 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum