İYİ PARTİ BAFRA İLÇE TEŞKİLATINDAN AZERBAYCAN’A DESTEK

İYİ PARTİ BAFRA İLÇE TEŞKİLATINDAN AZERBAYCAN’A DESTEK

İYİ Parti Bafra ilçe Başkanlığı, Azerbaycan’ın Tovuz kentini hedef alan ve Azerbaycanlı askerlerin şehit olmasına neden olan Ermenistan’ı protesto ederek Azerbaycan’ın arkasında olduklarının mesajını verdi.

A+A-

Azerbaycan ile Ermenistan arasında artan gerilimde Azerbaycan’ı destekleyen Türkiye’den destek mesajları geliyor. Türk devletlerinin desteklenmesi gerektiğini belirten İYİ Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz parti binasında yaptığı açıklamada;

Azerbaycan’a yönelik saldırılar ve alınan şehit haberlerinin kendilerini derinden yaraladığını ve üzdüğünü belirten Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Soykırımcı Ermeniler her zaman olduğu gibi yine küresel güçlerin uşaklığını yapmaktadır. Geçmişte Hocalı ‘da yapılan soykırımın aynısını yapmayı hayal edenler büyük bir hüsrana uğrayacak, büyük Türk dünyasından tokat yiyeceklerdir. Tovuz'da, Karabağ'da ikinci bir Hocalı ‘ya müsaade etmeyeceğiz. Can siper hane Türk dünyasının toprak bütünlüğünü savunacağız.

Gazi Paşa'nında ifade ettiği gibi, ‘Azerbaycan'ın sevinci sevincimizdir, kederi kederimizdir.’ Ege'den Hazar'a tek yürek, tek bileğiz. Biz iki devlet, tek milletiz. İYİ Parti Bafra Teşkilatı olarak tüm fertlerimizle, gönüldaşlarımızla, imkânlarımızla kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bildirir, bu zorlu süreçlerde ülkece ve milletçe birlik içerisinde olmamız gerektiğinin önemine vurgu yapmak isteriz. Mehmet Emin Resul zade ve Ebulfez Elçibey'İ rahmetle yâd eder, şehit kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.”

bafra-iyi-partiden-azarbeycana-destek2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum