İyi Parti Bafra ilçe Teşkilatı: " Hayatı kolaylaştırmak için varız "

İyi Parti Bafra ilçe Teşkilatı: " Hayatı kolaylaştırmak için varız "

İyi Parti Bafra ilçe teşkilatı hayatı kolaylaştırmak adına HES kodlu barkotlu anahtar dağıttı.

A+A-

İYİ Parti Bafra İlçe Teşkilatı projelerine yeni bir proje daha eklerken, vatandaşların "Hayatı Kolaylaştırmak için varız " adına HES Kodlu Barkotlu Anahtar uygulamasını hayata geçirerek vatandaşlara dağıtımını yaptı.

İYİ Parti Bafra ilçe Teşkilatı tarafından Bafra Beşyol caddesinde vatandaşların işlerini daha da kolayştırma adına HES Kodlu Barkotlu  Anahtarların dağıtımı İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, İYİ Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Önder Fatih Şenol  tarafından yapıldı.


İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarımızın " Hayatı Kolaylaştırmak için varız " etkinliği tertip ettik. Biz neden mi bu etkinliği yaptık, çünkü hayatımız zorlaştı. Neden mi zorlaştı 20 yıldır İktidar olanların yanlış politikalarından dolayı vatandaşlarımızın hayatları zorlaştı.
Her alanda Tarımda Üreticilerimiz olmak üzere, tarım girdilerinde her şeyin yüzde ikiyüz artması, desteklerin yetersiz kalması, pandeminden dolayı esnaflarımız zorlu bir yılı aşkın zor günler geçirdi. Bu zorlu günlerde esnafa yeterince destek verilmedi sağlanmadığından dolayı hayat daha da zorlaştı.Eğitimde öğrencilerimiz gerekli internet desteği verilmedi.Şirketlerimiz gerekli olan desteği tam anlamıyla alamadılar. Yeterli destekler alınamayınca her kes için hayat iyice zorlaştı. Bizler  İYİ Partisi olarak bu zorlukların üstesinden gelebilme adına Genel Başkanımız Meral Akşener hanefendinin çeşitli İlçe ve İllerde bire bir esnaf esnaf gezerek bu pandemi süresince çektikleri büyük sıkıntılarını dinleme adına gezerek, onların bu sıkıntılarından bir an önce kurtulmaları konusunda yani Hayatı kolaylaştırmak için ivedi şeklinde projeler üreterek iktidara geldiğimiz hemen hayata geçireceğiz.İktidar   partisi ise ne yapıyor bütün bu zorlukların sorumlusu kendisi değilmiş gibi davranırken, yine Hamasetle hakaret siyasetiyle insanların kutuplaştırarak ayrımlaştırarak daha da hayatı zorlaştırıyorlar.İYİ Parti Ailesi olarak İktidara geldiğimizde bütün bu zorlukların üzerinden gelerek vatandaşlarımıza bu hayatı zorlaştıranlara hesap soracağız.Biz insan odaklı tüm yeni projelerimizle hazırız. Seçim olduğu zaman her kes İYİ Partinin esas güçünü görecek. Hazır projlerimizle insanlarımız hayatlarını kolaylaştıracağız.

İYİ Parti Bafra ilçe teşkilatı olarak pandemin süresince sağlık konusunda insanların hayatları kolaylaştırma adına projeler ürettik. İyilik bizim damarlarımızda var projesini, pandeminin ilk günlerinde  Hükümetin dağıtamadığı maske olayı ilçemizde 5 bin adet bez maske dağıtımı gerçekleştirdik. Pandeminde yerel esnafımızında yanında olarak büyük rant peşinde olan marketlerden değil yerel market ve Bakkallardan alışveriş yaparak destek verdik. Bu gün kü projemiz ise yine insan odaklı proje. Bazı vatandaşlarımız cep telefonu kullanmadığı için eline yazdığı kağıt parçasıyla HES Kodunu okuturmaya çalışıyordu.  Biz İYİ Parti Bafra ilçe teşkilatı olarak bunuda çözüm bularak vatandaşlarımıza " Hayatı Kolaylaştırmak için varız " etkinliğini hayata geçirerek HES Kodları Barkotlu sistemli anahtar yaparak hayatlarını kolaylaştırmaya çalıştık.

Yılmaz,vatandaşımız artık HES Kodu uygulamasından kendilerine hediye ettiğimiz anahtarlıklarında bulunan  Barkot sistemiyle Banka,  market ve HES Kodu zorumlu olan  yerlere Anantarlıktaki barkotu okutarak girecekler dedi.

iyi-parti-bafra-ilce-teskilati-hayati-kolaylastirmak-icin-variz-1.png

iyi-parti-bafra-ilce-teskilati-hayati-kolaylastirmak-icin-variz-2.png

iyi-parti-bafra-ilce-teskilati-hayati-kolaylastirmak-icin-variz-3.png

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum