İYİ Kİ VARSIN ALTINKAYA YEMEK FABRİKASI

İYİ Kİ VARSIN ALTINKAYA YEMEK FABRİKASI

Yapmış oldukları çalışmalar, projeler ve sosyal farkındalık proje çalışmaları ile adından söz ettiren  Altınkaya Yemek Fabrikası Bafra ve Samsun bölgesinde fark yaratmaya devam ediyor.

A+A-

Yapmış oldukları çalışmalar, projeler ve sosyal farkındalık proje çalışmaları ile adından söz ettiren  Altınkaya Yemek Fabrikası Bafra ve Samsun bölgesinde fark yaratmaya devam ediyor.
2017 yılında Kemal Yıldırım ve Sezai Şener'in kurduğu Altınkaya Yemek Fabrikası sektöre yön veren marka yolunda ilerlerken hijyen ve temizlik konusunda ödül almış tek yemek fabrikası ile olma özelliği ile her kesimden takdir topluyor.altinkay.jpg
Altınkaya Yemek Fabrikası işletmecileri Kemal Yıldırım, Sezai Şener ve Altınkaya Yemek Fabrikası Genel Müdürü ve Koordinatörü Alperen Yıldırım ayrıca sivil toplum örgütleriyle yaptıkları istişarelerle birlik ve beraberlik örneği sergiliyorlar.
Tüm özel günlerde olduğu gibi 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramında da Bafra Barış Medya Grubu ve Bafra 55.NET’i ziyaret eden Altınkaya Yemek Fabrikası işletmecileri Kemal Yıldırım, Sezai Şener ve Altınkaya Yemek Fabrikası Genel Müdürü ve Koordinatörü Alperen Yıldırım yaptıkları ortak açıklamada,’’ 24 Temmuz 1908 tarihinde basında sansürün kaldırılması ile demokrasi ve özgürlük yolunda önemli bir adım atılmış, böylece haber alma özgürlüğünün dönüm noktası olan 24 Temmuz günü, Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanmaktadır.
Basını her zaman demokratik toplumların  en önemli güvencelerinden biri olarak gördük görmeye de devam edeceğiz. Çünkü Halkımız, basın yoluyla sıkıntılarını, taleplerini, toplumsal olaylara tepkilerini ifade etme imkanı bulmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün dediği gibi “Basın, Milletin müşterek sesidir.
Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir.
Bu vesileyle, Bafra ilçemizde ve bölgesinde  faaliyette bulunan, özveriyle görev yapan yerel gazete, dergi, radyo, internet haber siteleri, haber ajansları temsilcileri olmak üzere bütün basın mensuplarının Bafra Barış Medya Grubu ve Bafra 55.NET Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve ekibinin de  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyarette Bafra Barış Medya Grubu ve Bafra 55.NET Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Özdemir’de hazır bulundu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.