İYİ BAŞLANGIÇ YAPTIK

İYİ BAŞLANGIÇ YAPTIK

U20 Milli Takımı, Türkiye’nin ev sahipliğini yaptığı FIFA 2013 U20 Dünya Kupası’ndaki ilk maçında El Salvador’u 3-0 yenerek grupta liderliğe yükseldi.

A+A-

Trabzon’daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda saat 21.00’de başlayan maçta Millilerin gollerini 9. dakikada Salih Uçan, 46 ve 64.dakikada Cenk Şahin attı. Maçı Brezilyalı Sandro Ricci yönetirken, Ricci’nin yardımcılıklarını Alessandro Rocha ve Emerson De Carvalho, dördüncü hakemliğini de Stephane Lannoy yaptı. Milli Takımın mücadele ettiği C Grubu’nda oynanan günün ilk maçında ise Kolombiya ile Avustralya 1-1 berabere kaldı. Türkiye gruptaki ikinci maçını 25 Haziran Salı günü saat 21.00’de Rize Yeni Şehir Stadı’nda Kolombiya ile yapacak.

PARAGUAY MALİ İLE 1-1 BERABERE KALDI

D Grubu’nda yapılan ikinci maçta Paraguay Mali ile 1-1 berabere kaldı.

Kamil Ocak Stadı’nda oynanan mücadeleyi Nawaf Shukralla, Yaser Tulefat, Ebrahim Saleh üçlüsü yönetti. Maça hızlı başlayan Mali ekibi maçın 3 dakikasında Adama Nıane ile 1-0 öne geçti. Yediği golün ardından hızlıca toparlanan Paraguay ekibi, 7 dakikada Jorge Rojas ile 1-1’lik eşitliği sağladı. Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlanan mücadelenin ikinci yarısına Paraguay ekibi iyi başladı. Zaman zaman etkisini gösteren Paraguay, buldukları şansları gole çeviremeyince maç, 1-1’lik skorla sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.