İTFAİYECİ YENİ ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

İTFAİYECİ YENİ ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

Kancalı merdivenle kuleye tırmanmada Türkiye Şampiyonu olan Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli Temel Arslan, yeni şampiyonalara hazırlanıyor.

A+A-

Geçen yıl Antalya'da düzenlenen İtfaiye Olimpiyatları Türkiye Şampiyonası'nda kancalı merdivenle kuleye tırmanmada Türkiye Şampiyonu olan Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli 27 yaşındaki Temel Arslan, bu kez hedef büyüttü. Temel Arslan ve diğer itfaiye görevlilerinin eğitim yapmaları için Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın bahçesine 100 bin liraya eğitim kulesi yapıldı. Temel Arslan yeni yapılan eğitim kulesinde 20-22 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak İtfaiye Olimpiyatları'na hazırlanıyor. 16 metrelik kuleyi kancalı merdiven ile 16 saniyede tırmanan Temel Arslan, kendi rekorunu kırmanın peşinde. Hedefinin büyük olduğunu belirten Temel Arslan, İstanbul'daki Türkiye şampiyonasının ardından 29 Mayıs-02 Haziran tarihleri arasında Romanya'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'na ardından da, ekim ayında Güney Kore'de yapılacak olan 9. İtfaiye Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etmek istediğini söyledi. Başarısında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile İtfaiye Daire Başkanı Hasan İnce'nin büyük katkıları olduğunu belirten Temel Arslan, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Hasan İnce, Temel Arslan'ın özveri ile şampiyonaya hazırlandığını belirterek, "16 metrelik kuleyi kancalı merdiven ile 16 saniyede tırmanarak kendi rekorunu kırmak üzere. Sürekli antrenman yapıyor. Bu yıl 4 kulvarda düzenlenecek olan yarışmaya katılacak. Bu yarışmalar kancalı merdivenle kuleye tırmanma, 100 metre engelli yarış, 400 metre bayrak yarışı ve metepopla en kısa sürede su boşaltma. Samsun'umuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.