İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019

İstihdam Seferberliği 2019 yılı destekleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde,

A+A-

Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy katılımları ile 25.02.2019 Pazartesi günü açıklanmıştır.

Bu kapsamda Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile İstihdam Seferberliği 2019 teşvikleri ile ilgili toplantı yapıldı.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ‘ İş verenlere yeni istihdam alımlarında ciddi destek sağlanacağını ve işverenin yükünü hafifletecek teşviklerin açıklandığını belirtti. Açıklanan teşvik programından üyelerimizin ve işverenlerin aktif şekilde faydalanmaları hususunda bilgilendirme toplantıları yapılmasına karar verilmiştir. Üyelerimizin teşvik ve destekler konusunda bilgileri Odamız ve İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürlüğünden alabileceklerini belirtti.

Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik ‘Açıklanan Yeni teşvik programlarından İlave İstihdam Ücret Desteği, İlave İstihdama Vergi ve Prim Desteği, Ücretler Bizden Desteği, Kalkınmaya İlave Destek, Önce İşbaşı Eğitim Sonra İstihdam Desteği, Nitelikli İşgücü Eğitimine Tam Destek, Düzenli Ödemelere Tam Destek Başlıkları altında yeni desteklerin uygulanacağını aktardı. Bafra TSO üyeleri ve işverenlerin ilgili programlara başvuru yapmalarını ve bu teşviklerden faydalanmaları gerektiğini belirtti.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan toplantıya; Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Avcı ve Bafra İŞKUR Uzmanı Mehmet Oğuz katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.