İŞTE GÖREVDEN ALINMA SEBEBİ

İŞTE GÖREVDEN ALINMA SEBEBİ

MHP Samsun Milletvekili Şimşek Çepni’nin Görevden Alınma Sebebini Açıkladı

A+A-

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra Devlet Hastanesi eski Başhekimi Davut Çepni’nin görevden alınması ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Şimşek açıklamasında, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni kişisel nedenlerle ve uydurma gerekçelerle görevinden alınmıştır.  2008 yılına kadar benimde çalışmış olduğum Bafra Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığın başarı kriterlerine göre başarılı bir hastanedir. Hastanenin fiziki şartları göz önüne alındığında bu başarının elde edilmesi kolay değildir.

Bakanlık eski Başhekimi başarısız olduğu için görevden aldık diyorsa Bafra Devlet Hastanesinin hasta potansiyeline, çalışma düzenine ve gelir gider durumuna göre değerlendirildiğinde Samsun’un en iyi hastanelerinden biri olduğu görülecektir.  Bafra Devlet Hastanesi hep borç veren bir hastane olmuş hiçbir zaman borç almamıştır. Üstüne basa basa belirtmek istiyorum Bafra Devlet Hastanesi eski başhekimi Davut Çepni Ak pati Samsun bölge milletvekillerinden bazılarının doğru olmayan buyruklarını yerine getirmediği için kişisel nedenlerden ötürü görevden alınmıştır. Bu vekiller, kendi özel işlerini yaptıramadıkları için eski Başhekimi görevden aldırmışlardır. Tabi ki bunun yeni atanan başhekimimiz ile hiçbir alakası yoktur. Devlette devamlılık söz konusudur. Bu anlamda yeni atanan Başhekim arkadaşımıza da görevinde başarılar diliyor Bafra ve bölgesine hayırlı olmasını diliyorum.’dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.