İŞTE ALTINKAYA MAHALLESİ , İŞTE KEMAL ÜNLÜ, İŞTE CHP

İŞTE ALTINKAYA MAHALLESİ , İŞTE KEMAL ÜNLÜ, İŞTE CHP

Altınkaya Mahallesindeki büyük kalabalığa hitap eden Kemal ÜNLÜ;

A+A-

30 Martın yaklaştığı her gün daha fazla ilgi , daha fazla güven ,  daha fazla katılımla yapıyoruz mahalle ziyaretlerini , Altınkaya sakinleri ,  Bafra lı hemşerilerimiz bu iş bitmiştir,  sizlerin gösterdiği bu alaka , güven her şeye değer,  Bafra aşkı bu , Bafra sevdası için çıktık yollara , gördük ki bunlarla bu iş olmuyor iki dönem 10 yıl mhp ye verdik yetkiyi olmadı, yine iki dönem 10 yılda akp ye verdik yetkiyi bunların da  akılları fikirleri ayakkabı kutusunu para doldurmak , evlerde para sayma makineleri biriktirmek , yatak  odalarını para kasalarıyla süslemekten başka bir şey olmadı. Saygıdeğer Bafralı hemşerilerime soruyorum , sizin evlerinizde ayakkabı kutularında dolarlarınız var mı ? Peki sizlerin evlerinizde para sayma makinalarınız var mı?  Yatak odalarınızda para kasalarınız var mı ? sevgili hemşerilerim bu ülkeyi soyanlar var , bu ülkede tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenler var bu ülkede hırsızlar var. 30 martta bu millet ayakkabı kutularının da, para sayma makinelerinin de, yatak odaların daki kasaların da hesabını size soracak.

     Hoca çıkıp bu Bafra da bizi seçmeseniz istikrar bozulur ve sonra yandı keten helva diyor. Bu halk uyandı artık  sizi seçmeyecek ve sizin keten helvalarınız yanacak çünkü 30 marttan sonra CHP gümbür gümbür iktidara geliyor ne helvanız kalacak ne tereyağlı ekmekleriniz artık belediye halkın olacak benim Bafralım belediyede her türlü sorununa çare bulacak , Benim üniversite okuyan tüm Bafra lıma burs imkanı sağlanacak ,  sebze ve meyve hali 5 senedir şimdimi aklına geldi , neymiş çöp alanına proje hazırmış ta son anda falan filan geç bunları hocam , Belediyeyi Allah izin verirse ben yöneteceğim , müdürler değil herkes haddini ve yerini bilecek .

Siyasi partisi ne olursa olsun tüm hemşerilerimi birlik için de , dirlik içinde ,üretken bir belediye kurmak için CHP  ailesiyle dolayısıyla Kemal ÜNLÜ nün yanında olmaya davet ediyorum. Gelin hakça bir düzeni, Bafra da Bafra nın geleceği için hep birlikte kuralım.  Buradan diğer partilerden partimize katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum . Bizler el ele vererek Bafra dendiğinde imrenilerek bakılan , 250 bin kişilik , işsizliği çözümlenmiş, mutlu insanların yaşadığı , yönetimde tüm kesimlerin söz sahibi olacağı kenti hep birlikte kuracağız.

    Bafra mın ve Bafralımın 10 yılı mhp  ,  10 yılı akp tarafından ziyan edildi bunların hesabını soracak tek aday Kemal ÜNLÜ dür. Bafra aşkıyla , Bafra sevdasıyla yola çıktık ,Benim Bafra lım harama değil helale oy verecektir.  Allahın izniyle 30 martta belediyeyi teslim alacağız dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum