İSTANBUL’DA YILIN ANNESİ BAFRALI HİKMET ATASEVEN SEÇİLDİ

İSTANBUL’DA YILIN ANNESİ BAFRALI HİKMET ATASEVEN SEÇİLDİ

SAMKON Tarafından 6.sı düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerinin son gününün

A+A-

12 Mayıs Anneler Gününe denk gelmesi nedeni ile Eyüp Feshane’de anlamlı Anneler Günü Programı Düzenlendi.

Program yılların eskitemediği güçlü sesi ile Rahmi Aydın’ın konseri ile başladı. Sırasıyla Samsunlu Sanatçılar Samsunlu Fehmi,Ayhan Toprak ve diğer sanatçılar sahne alarak Samsunlulara hem duygulu, hem de coşkulu türküler sundular.

Program AKS TV Tarafından 3 saat canlı olarak yayınlandı.

Programda SAMKON Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşçı ise yaptığı konuşmada,'' Bu evrensel günde, Dünyada milyonlarca anne, çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır. Anneler günü, anneleri onurlandıran bir tatil günüdür. Değişik günlerde ve dünyada değişik ülkelerde kutlanır. Bu günde anneler çeşitli hediyeler alır. Anneler Günü annemize olan sevgimizi ona gösterebileceğimiz çok güzel bir gündür. Aslında anneler her gün hatırlanmalıdır. Ama bu özel günde siz de bir buket çiçekle ya da birkaç güzel sözle annenizi mutlu edebilirsin. Onun için Anneler sadece bir gün değil her zaman hatırlanmalıdır. Bizler gurbete yani İstanbul'a geldiğimizden bugüne kadar her bayramda Bafra'mızda ve Samsunumuzda olduk Ve olmaya devam ettik. Ve devam da edeceğiz. Bu programları yapmamızda yanımızda olan çok değerli SAMKON,SADEF Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın Kollarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.''diye konuştu.

Konuşmalardan sonra SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşçı ve Yönetim Kurulu tarafından programda bulunan tüm annelere 1000 adet gül takdim edilerek Anneler Günü Kutlaması yapıldı. Bu jest Anneler ve davetliler tarafından büyük alkış aldı.

Daha sonra ise sahneye SADEF Genel Sekreteri  Yıldıray Baş çıktı.

Yaptığı açıklama ile SAMKON Yönetim Kurulunu aldığı karara göre Anneler Günü dolayısı ile Yılın Annesini açıkladı.

Yılın Annesi ise İstanbul Hasköy Bafralılar Derneğinin 20 yıllık Başkanı Abdurrahman Ataseven’in eşi Hikmet Ataseven seçildi.

Seçilmesinin nedeni ise eşi ile birlikte Derneğin çalışmalarında uzun yıllar çaba sarf etmesiydi.

Yılın Annesi Hikmet Ataseven’in elini öpen SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı Yönetim Kurulu Başkan olduğu ASTAJ JUKİ’nin piyasaya yeni sürdüğü ev hanımlarının rahatlığını düşünerek imal edilen Ev Tipi Elektrikli Dikiş Makinesi hediye etti.

Ayrıca seyirciler arasında yapılan çekilişle bir adet Ev Tipi elektrikli dikiş makinesi verildi.

Programa çok sayıda Belediye Başkanı, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bürokratlar ile vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.