İSTANBUL’DA Kİ SAMSUNLULARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

İSTANBUL’DA Kİ SAMSUNLULARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’a İstanbul’da faaliyet gösteren Beykoz Samsunlular Derneğinden teşekkür ziyareti.

A+A-

İstanbul Beykoz Belediyesi tarafından Beykoz'daki yöre derneklerinin katılımıyla Serebral Palsi hastalığına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Beykoz Çayır Festivaline yöresel kıyafet desteği sağlayan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı ve İl Başkanı Abdullah Karapıçak’a Beykoz Samsunlular Derneği Başkanı Ömer Altun İstanbul’dan Samsun’a gelerek teşekkür ziyaretinde bulundu.

İstanbul Beykoz Belediyesinin ana sponsorluğunda düzenlenen tarihi Beykoz Çayır Festivali Beykoz Samsunlular Derneği nin de katılımıyla Beykoz’da ki 19 yöre derneğinin katılımıyla 15 Eylül Pazar-25 Eylül Çarşamba tarihleri arasında düzenlenmiş, 10 gün süren festivale birçok siyasi, bürokrat, STK Temsilcileri, muhtarlar, Serebral Palsi hastası çocuklar ve çok sayıda vatandaşın katılmıştı. Festivale ayrıca ünlü ve sevilen yöresel sanatçılar konserleriyle renk katmış, yöresel derneklerin karma folklör gösterileriyle festival bir coşku yumağına dönüşmüştü.

Beykoz’da geleneksel olarak yapılan yöre derneklerinin renkli kültür ve geleneklerini sergilediği ‘Beykoz Çayır Festivali’ asıl amacı olan yöre derneklerinin karkısıyla kültürel değerlere sahip çıkmanın yanı sıra oksijen yetersizliği ve çeşitli nedenlerden oluşan Serebral Palsi rahatsızlığına dikkat çekildi.

Festivalde kültür standında tanıtım yöresel kültürel değerlerin tanıtımı yapılırken, Samsun’da Beykoz Samsunlular Derneğinin temsili ile temsil edilmiş tanıtılmış oldu.

Beykoz Samsunlular Derneği Başkanı Ömer Altun, Beykoz Samsunlular Derneğinin temsili ‘Beykoz Çayır Festivali’nde Samsun’un başarılı temsiline gerek yöresel kıyafetler ve lojistik gerek ise manevi desteklerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’a teşekkür ederek Beykoz ile Paşabahçe Cam Fabrikasından dolayı özdeşleşmiş olan cam sanatının güzelliğini yansıtan cam vazo ve kase hediye etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ise; “Geçtiğimiz İstanbul seçimlerinde yaklaşık bir ay İstanbul’da ki Samsunlu hemşehri derneklerini ziyaret ettik ve onlarla hemhal olduk. Şunu gördük ki İstanbul’da Samsun’a olan sıla özleminin kalbi hemşehri derneklerinde atıyor. Biz Samsun’da yaşayanlar bu duyguyu, sıla özlemini onlar kadar hissedemesek de empati yaptığımızda o ışıltıyı, o duyguyu onların yüzlerinde ve ışıldayan gözlerinde görüyoruz. Beykoz Samsunlular Derneğine olduğu gibi İstanbul’da diğer faal olan 11 federasyon ve 185 dernek ile 500 bine yakın hemşehrimizin her zaman yanında olacağız. Beykoz Samsunlular Derneği Başkanı Ömer Altun’a da Samsun’u ve Samsunluları temsil ettiği festivaldeki emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

beykoz-7.jpegbeykoz-6.jpegbeykoz-5.jpegbeykoz-4.jpegbeykoz-3.jpegbeykoz-2.jpeg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.