İstanbul'da Düzköylüler Birlik Mesajı Verdi

İstanbul'da Düzköylüler Birlik Mesajı Verdi

İstanbul Bafra Düzköylüler derneği İstanbul'da kahvaltı programında bir araya geldiler.

A+A-

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF)’e , İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna (BADEF’e ), bağlı İstanbul Bafra  Düzköy Derneği Kağıthane Belediyesi Nurtepe Tesislerinde ‘DERNEĞİNE SAHİP ÇIK,YARINLARIN UMUDUN OLSUN’’ adı altında geleneksel kahvaltı programı düzenledi.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF)’e , İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna (BADEF’e ), bağlı İstanbul Bafra  Düzköy Derneği Kağıthane Belediyesi Nurtepe Tesislerinde ‘DERNEĞİNE SAHİP ÇIK,YARINLARIN UMUDUN OLSUN’’ adı altında geleneksel kahvaltı programı düzenledi.

Kahvaltı programı İstiklal Marşının okunması ile başladı. İstanbul Bafra Düzköy Derneğinin tanıtım ve yapılan çalışmaları sinevizyon halinde gösterildi.

İlk olarak İstanbul Bafra Düzköy Derneği Başkanı Kerem Alışkan bir konuşma yaptı.

Alışkan konuşmasında,’Düzköy Derneğini kurma sebebimiz , geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin, kısacası tüm insanlarımızın hangi zamanda ve hangi yerde olursa olsun DÜZKÖY’ü güzel memleketimizi unutmaması ve ATA topraklarına sahip çıkmasıdır. Derneğimizi 2006 yılında bir gurup DÜZKÖY sevdalısı tarafından Kağıthane ilçesi Şirintepe mahallesinde kuruldu.

Derneğimiz o günden bugüne bu güne kadar pek  çok önemli projeleri hayata geçirmiştir. Günümüz şartlarında birlik ve beraberliğin ne derecede önemli olduğunu sanırım hepimiz farkındayız. Bizler yaptığımız tüm çalışmalarımız da , etkinliklerimizde ‘’Birlik ve Beraberliğin’’ önemini vurgulayarak bu amaçla faaliyetlerde bulunduk.

Çok güzel bir Düzköylüler buluşması oldu. Tabi sadece Düzköylüler değil aynı zamanda Bafralılar  buluşması oldu. Beşyüz kişinin katıldığı bu kahvaltı organizasyonunda birlik, beraberlik ve kardeşlik örneği sunduğumuzu düşünüyorum. Aynı zamanda bizleri bugün burada onure eden çok kıymetli Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin , Samsun ve Bafra’nın değerli iş adamı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşçı, Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş, Bafra Dernekler Başkanı  federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu’na , Bafra köyleri dernekleri  başkanlarına ve yönetim kurulu başkan vekilim Salih Sağlam kardeşime katılım sağlayan bütün Düzköylü abilerime, ablalarıma ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha Düzköylüler olarak dernekçiliğin ve birlikteliğin nasıl olduğunu  herkese göstermeye çalıştık. Kusurumuz varsa affetsinler hepinize teşekkür ediyorum.’’dedi.

 

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu Genel Başkanı (BADEF) Mustafa Hacıoğlu,’’Düzköyümüz doğa harika bir köyümüzdür.  İstanbul Bafra Düzköy Derneğinin her yıl düzenlemiş olduğu ‘’DERNEĞİNE SAHİP  ÇIK, YARINLAR UMUDUN OLSUN’’  kahvaltısında bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. İstanbul Bafra Düzköy Derneği Başkanı Kerem Alışkan ve yönetim kurulu üyelerine, kadın  kollarına ve gençlik kollarına yaptıkları başarılı çalışmalar ve projeler için teşekkürlerimi sunarım.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş,

‘’Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu bu dönemde 3 D olarak da büyük bir projeyi başlatan 3 D ekibine teşekkür ediyorum. ‘’dedi.

 

Düzköylü Mina Uğur adlı küçük kızın 10 kıta İstiklal Marşını ezbere ve duygusal okuması davetliler tarafından büyük alkış aldı.

Düzköy’ün ismini sporda basketbolda başarısı ile duyuran Beşiktaş ve Genç  Milli Takım Basketbolcusu Gülse Uğur’a  anlamlı hediye takdimi yapılarak ailesi onure edildi.

 

ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ise konuşmasında,’’ İstanbul Bafra Düzköy Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltı programı için başkan Kerem Alışkan ve yönetimine teşekkürlerimi sunmak isterim.

Bizde Bafralı olmak sebebi ile Bafralıların olduğu her etkinlikte olmaya çaba gösteriyoruz. Bafra’mızın turizm güzelliklerine sahip çıkalım. ‘’dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise kahvaltıda Bafra ve Bölgesinde yapılan çalışmalar, projeler hakkında bilgi sunduktan sonra İstanbul Bafra Düzköy Derneği Başkanı Kerem Alışkan ve yönetimini ise ‘’DERNEĞİNE SAHİP ÇIK, YARINLARIN UMUDU OLSUN’’ programları için şükranlarımı sunuyorum.’’dedi.

Konuşmalardan sonra anı fotoğrafları çekildi, sohbetler edildi.

Bir dahaki sene için bir araya gelme sözü verildi.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF)’e , İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna (BADEF’e ), bağlı İstanbul Bafra  Düzköy Derneği Kağıthane Belediyesi Nurtepe Tesislerinde ‘DERNEĞİNE SAHİP ÇIK,YARINLARIN UMUDUN OLSUN’’ adı altında geleneksel kahvaltı programına çok sayıda İstanbul’da bulunan Bafra Dernekleri Başkanları , yönetimi , kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda davetli katıldı.

duzkoyluler-birlikte14.jpgduzkoyluler-birlikte16.jpgduzkoyluler-birlikte25.jpgduzkoyluler-birlikte-1.jpgduzkoyluler-birlikte4.jpgduzkoyluler-birlikte5.jpgduzkoyluler-birlikte6.jpgduzkoyluler-birlikte3.jpgduzkoyluler-birlikte2.jpg

duzkoyluler-birlikte7.jpgduzkoyluler-birlikte8.jpgduzkoyluler-birlikte9.jpgduzkoyluler-birlikte10.jpgduzkoyluler-birlikte11.jpgduzkoyluler-birlikte12.jpgduzkoyluler-birlikte13.jpgduzkoyluler-birlikte18.jpgduzkoyluler-birlikte17.jpgduzkoyluler-birlikte19.jpgduzkoyluler-birlikte24.jpgduzkoyluler-birlikte26.jpgduzkoyluler-birlikte27.jpgduzkoyluler-birlikte28.jpgduzkoyluler-birlikte29.jpgduzkoyluler-birlikte31.jpgduzkoyluler-birlikte34.jpgduzkoyluler-birlikte33.jpgduzkoyluler-birlikte32.jpgduzkoyluler-birlikte21.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.