İSTANBUL’DA BAFRASPOR AŞKI BAMBAŞKA

İSTANBUL’DA BAFRASPOR AŞKI BAMBAŞKA

4 yıllık aradan sonra 3.lige çıkan 1930 Bafraspor sevgisi sadece Bafra’da değil Türkiye’nin her yerinde gün geçtikçe artıyor. Bunlardan biriside İstanbul.

A+A-

İstanbul’da ise Bafraspor aşkı içinde olan binlerce Bafralı ve İşadamları var.

Ersa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bafralı İşadamı Helim Kurt’un içinde Bafra ve Bafraspor sevgisi bir başka.

Konu hakkında ERSA İNŞAAT PARK SUİTES İSTANBUL Tanıtım Ofisinde Bafralı Gazeteci Abdullah Özdemir’e açıklamalarda bulunan Kurt şunları söyledi.

Kurt,’’İlk başta 1930 Bafraspor’un 3.Lige çıkması bizler için, gurbette yaşayan Bafralılar için apayrı bir sevgi, gururdur. Ben Bafraspor’a elimden geldiğince desteğimi verdim. Ve bundan sonra da vermeye devam edeceğim. Geçen sezon ve ondan önce forma reklamı vererek destek oldum. Bafraspor’un oynamış olduğu maçlarına deplasman olsun, iç sahada olsun çoğuna geldim. Ve en son Yomraspor şampiyonluk maçına geldim. O coşkuya bizlerde ortak olduk. 2 gün sonra yapılan şampiyonluk Bafra turuna SAMKON Genel Başkanı, ASTAŞ HOLDİNG Genel Başkan Yardımcısı, Bafra Aşığı,Eğitim Aşığı örnek aldığımız abimiz, hepimizin gururu Bafralı İşadamı H.Kaya Aşcı ile birlikte katıldık. Teknik Heyetin,Futbolcuların,Bafralı Vefakar Taraftarların, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in teveccühleri bizleri çok duygulandırdı. Bizlere gurur yaşatan Bafraspor’umuza bundan sonrada desteklerimiz sürecek. Bir de şunu açıklamak istiyorum ki. Benim adımda 8 Haziran tarihinde yapılacak olan kongrede Başkanlık Adayı olarak geçiyormuş. İşlerimin yoğunluğu ve yeni başlayan ERSA İNŞAAT PARK SUİTES İSTANBUL Projesinden dolayı böyle bir düşüncem yok. Ama Bafraspor’un her türlü etkinliğinde, desteğinde varım. Çünkü Bafraspor her Bafralının Gururlandığı bir ekoldür .’’dedi.

Ziyaret esnasında ise ERSA İNŞAAT Satış Koordinatörü Namık Köni’de hazır bulundu.

dscf6797.jpgdscf6798.jpgimg_2331.jpgimg_2365.jpgimg_2367.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.