İstanbul’da ALDEF ve Alaçamlılar rüzgarı esti

İstanbul’da ALDEF ve Alaçamlılar rüzgarı esti

İstanbul Esenler Atışalanı 15 TEMMUZ Millet Bahçesi Gençlik Merkezi Seminer Salonunda Alaçam Dernekleri Federasyonunun 2.olağan genel kurulu yapıldı. Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

A+A-

İstanbul Esenler Atışalanı 15 TEMMUZ Millet Bahçesi Gençlik Merkezi Seminer Salonunda  Alaçam Dernekleri Federasyonunun 2.olağan genel kurulu yapıldı. Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Divan heyeti başkanlığına SAMKON Genel Sekreteri Mustafa Şeker, üyeliklerine ise İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve Savaş Şahin seçildi.

Kongrenin sunuculuğunu İsmail Şahin başarılı bir şekilde yaparak takdir topladı.


Kongrede ilk konuşmayı görev yaptığı süre içerisinde önce İstanbul’daki Alaçam derneklerinin birlikteliğini ve diyaloğunu sağlayan , İstanbul’daki diğer Samsun dernek ve federasyonlarıyla çok olumlu iletişimler kuran Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) Onursal başkanı  Sefer Aksoy yaptı.

Aksoy konuşmasında,’’İstanbul Esenler Atışalanı 15 TEMMUZ Millet Bahçesi Gençlik Merkezi Seminer Salonunda  yapılan   Alaçam Dernekleri Federasyonunun (ALDEF)  2.olağan genel kuruluna katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.

Konuşmamım başında ilk olarak son günlerde ülkemiz genelinde yaşanan yangın ve sel afetlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, ülkemize ve ailelerine sabırlar ihsan ediyorum. Geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Milletimizin ve Ülkemizin başı sağolsun.

Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) başkanlığım dönemimde genel merkezimizi oluşturduk ve  açılışını yaptık. Ardından tanıtım gecemizi ve dünya kadınlar günü programını organize ettik. Esenler Alaçamlılar Derneği ile birlikte Alaçam Buluşması adı altında 2019 Haziran ayında keşkek ve yağlı güreşler etkinliği düzenledik. Katkılarından dolayı diğer derneklerimize teşekkür etmek isterim. Ayrıca ALDEF’e maddi ve manevi katkısı olan herkese de en kalbi şükranlarımı sunmak isterim.

Ayrıca Samsun’a ve Samsunluya, Alaçamlıya hizmet ve yardım eden tüm Samsun Alaçam sevdalılarına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Bugün burada bende başkanlık görevimi  Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) Genel Başkan vekili, Öz Turizm İşletme Yönetim Kurulu Başkanı , Kışlakonak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklarından Alaçam-Samsun  sevdalısı olan Fehim Gevrek’e devrediyorum. Görev yaptığım süre içerisinde Samsun ve Bölgesi için , Alaçamımız için yönetimimizle birlikte güzel işlere ve projelere imza attığımızın farkındayız.

Bu zaman diliminde İstanbul gibi metropol bir şehirde hemşeri dernekçiliğinde örnek çalışmalar yaptık. Bu güzel işlerde yanımızda olan herkese sonsuz şükranlarımı sunmak isterim.’’dedi.

ALDEF Başkan Yardımcısı Hasan Nacak ALDEF’in yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı.
İstanbul Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Elibol, İstanbul Seyahat İşletmecisi Atalay Yılmaz, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Alaçamlı Dr.Hüseyin Eroğlu, ALDEF Alaçam Dernekleri Federasyonu Kurucu Başkanı Veli Baş, SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar ve diğer konuşmacılar birlik ve beraberlik mesajları vererek kongrenin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Yapılan kongrede Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) Genel Başkanı İstanbul Forum Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı, Alaçam-Samsun-Türkiye sevdalısı, Samsunspor Sevdalısı, Sivil Toplum Örgütleri ile yaptığı istişareleriyle örnek olan, İş hayatındaki çalışmaları ve projeleriyle daima takdir gören , doğduğu topraklar olan Alaçam İlçesi için taşın altına değil elini, başını koyacak kadar duyarlı İşadamı Sefer Aksoy görevi Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) Genel Başkan vekili, Öz Turizm İşletme Yönetim Kurulu Başkanı , Kışlakonak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklarından Alaçam-Samsun-Türkiye sevdalısı olan Fehim Gevrek’e alkışlar arasında devretti.

Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) Genel Başkanlığına büyük teveccüh ile seçilen İş insanı Fehim Gevrek ise yaptığı teşekkür konuşmasında , ‘’ Alaçam Dernekleri Federasyonunun (ALDEF) genel kurulunda  esen  Alaçamlılar rüzgarında , birlik ve beraberlik kongremizde bir arada olup, tek bilek, tek yürek olduğumuzu gösteren siz değerli hemşerilerimize ve dostlarımıza en derin kalbi şükranlarımı sunmak isterim. Amacımız tüm Alaçamlılarla birlikte güzel ve faydalı işler yapmaktır.
Onursal Başkanım Sefer Aksoy’dan aldığım görevim boyunca Alaçamlıların ve Samsunluların mutluluğu, birlikteliği adına büyük gayret göstereceğim. Bu önemli göreve beni layık gördüğünüz için hepinize en içten teşekkürlerimi sunmak isterim. Sivil toplum kuruluşları toplumun var oluşunun önemli bir değeridir. ALDEF’in kurulmasında emeği geçen tüm başkanlarımıza Alaçam sevdalılarına teşekkür ederim.’’diyerek sözlerini tamamladı. Kongrede Alaçam ilçesine has Keşkek ve nokul ikramı yapıldı.

Fehim Gevrek listesinde bulunan isimler şunlardan oluştu.

Hasan Nacak, Hüseyin Demircan, İbrahim Ersan, Aslan Bolat, Mustafa Sürmeli, Hikmet Bilgin, Hatice Kök Doğan, Veli Yaman, Savaş Şahin, Kerem Özeren, Mustafa Kaya, Oğuz Özkan, Ali Kodal, İbrahim Deniz, Hasan Öğüt, Kadir Taşkıran, Mustafa Elibol, Kadir Deniz, Adem Demir, Ahmet Baş, Hikmet Çetin, Rafet Zengin, Ümit Süme, Süleyman Altyunkaynak

Kongre anı fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.

Kongreye federasyon başkanları, dernek başkanları, yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.


 

İstanbul’da ALDEF ve Alaçamlılar rüzgarı esti

İstanbul’da ALDEF ve Alaçamlılar rüzgarı esti

İstanbul Esenler Atışalanı 15 TEMMUZ Millet Bahçesi Gençlik Merkezi Seminer Salonunda Alaçam Dernekleri Federasyonunun 2.olağan genel kurulu yapıldı. Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.