İstanbul genç bafralılar derneği Örnek olmaya devam ediyor

İstanbul Genç Bafralılar Derneği Alaçam’da 150 Öğrenciye Mont Ve Bot Desteğinde Bulundu

A+A-

İstanbul’da Genç Bafralılar Derneği yaptığı çalışmalarla emin adımlarla hedeflerine ilerliyor.

Başkanlığını Emre Şen’in yaptığı İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna bağlı (BADEF) İstanbul  Genç Bafralılar Derneği yaptığı sosyal projelerle gönülleri kazanmaya devam ediyor.

 

Bafra ilçesinde 550 öğrenciye mont ve bot desteğinde bulunduktan sonra Alaçam ilçesi Karahüseyinli Mahallesinde bulunan Karahüseyinli ilk ve ortaokuluna giden İstanbul  Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen ve yönetimi burada ise 150 öğrenciye mont ve bot desteğinde bulundular.

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Bafraspor yönetim kurulu üyesi, SAMKON Gençlik Kolları Başkanı, İstanbul Genç Bafralılar Derneği Emre Şen ve yönetimi , beraberinde İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ile birlikte Alaçam Karahüseyinli İlk ve Ortaokulu Müdürü Bayram Bircan ve okul idaresi ile öğretmenleri ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen dağıtımda yaptığı  konuşmada "Dernek olarak daha önce 2 yıl önce Alaçam'ın en uzak köyü olan Gümüşova'dan hiç Samsun'a geçmemiş köy çocuklarını Samsun'a getirerek burada çocuklara sosyal faaliyetlerde bulundurduk. İstanbul Genç Bafralılar Derneği olarak da şimdide Alaçam ilçesine bağlı Karahüseyinli Mahallesine geldik. Burada Karahüseyinli İlk ve Ortaokulunda okuyan  8 mahalleden taşımalı ile okula gelen tüm öğrencilere ayırt etmeksizin bire bir isimleri yazılı paketleri kendilerine teslim ederek 150 adet mont ve bot desteğinde bulunduk. Dağıtım programında aynı zamanda ise çeşitli aktiviteler yaparak çocuklarımızın, öğrencilerimizin vbe ailelerinin gönüllerini kazandık. Bizleri en güzel şekilde karşılayan öğrencilerimize, okul idaresine ve ailelere en derin kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz. İstanbul Genç Bafralılar Derneği örnek olmaya devam ediyor.Ve daima örnek olacaktır" dedi.

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ise, “İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Bafraspor yönetim kurulu üyesi, SAMKON Gençlik Kolları Başkanı, İstanbul Genç Bafralılar Derneği Emre Şen Başkanımızın da anlattığı gibi, biz gurbette yaşayan Bafralılar olarak Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle ve okul müdürümüzle irtibata geçerek ihtiyaç sahibi kardeşlerimize destek olabilmek için İstanbul Genç Bafralılar Derneği yönetimi böyle güzel bir kampanya yaptı. Bu yardımların artarak devam etmesini diliyoruz. Öğrencilerimizin yanında olmak istiyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Alaçam Karahüseyinli İlk ve Ortaokulu Müdürü Bayram Bircan, ‘’İlk başta böyle soğuk kış günlerinde buralara kadar gelerek sıcaklıklarını hissettiren İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen ve Yönetimine, beraberinde İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu’na teşekkürlerimizi sunmak isterim.

İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen ve Yönetimi Sosyal Yardım projeleri kapsamında okulumuzda Karahüseyinli İlk ve Ortaokulunda okuyan  8 mahalleden taşımalı ile okula gelen tüm öğrencilerimize ayırt etmeksizin bire bir isimleri yazılı paketleri kendilerine teslim ederek 150 adet mont ve bot desteğinde bulunmuşlardır. Ayrıca sürpriz olarak yaptıkları aktiveler ile de öğrencilerimize güzel ve mutlu bir gün yaşatmışlardır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Bot ve mont tesliminde bir konuşma yapan Alaçam Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural “İstanbul Genç Bafralılar Dernek Başkanı Emre Şen  böyle bir yardım kampanyası yapacaklarını belirterek bizimle irtibata geçti, biz de memnuniyetle yardımcı olacağımızı ifade ettik. Bu minvalde belirlenen sayı kadar 150 öğrenci tespiti yaparak bu yardımları öğrencilerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşamaktayız.. Bu yardım kampanyasından dolayı emeği geçen başta İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen  ve yönetimine , herkese teşekkür ediyoruz.’’ diyerek takdirlerini belirtti.

Dağıtımda Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Alaçam Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural,  İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu’da hazır bulundu

istanbul-genc-bafralilar-dernegi-ornek-olmaya-devam-ediyor-009.JPGistanbul-genc-bafralilar-dernegi-ornek-olmaya-devam-ediyor-010.JPGistanbul-genc-bafralilar-dernegi-ornek-olmaya-devam-ediyor-011.JPGistanbul-genc-bafralilar-dernegi-ornek-olmaya-devam-ediyor-012.JPGistanbul-genc-bafralilar-dernegi-ornek-olmaya-devam-ediyor-013.JPGistanbul-genc-bafralilar-dernegi-ornek-olmaya-devam-ediyor-014.JPGvaistanbul-genc-bafralilar-dernegi-ornek-olmaya-devam-ediyor-001.JPGistanbul-genc-bafralilar-dernegi-ornek-olmaya-devam-ediyor-015.JPGistanbul-genc-bafralilar-dernegi-ornek-olmaya-devam-ediyor-016.JPGistanbul-genc-bafralilar-dernegi-ornek-olmaya-devam-ediyor-017.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.