İSTANBUL BAFRASPOR'DA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

İSTANBUL BAFRASPOR'DA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Samsun İlimizi ve Bafra ilçemizi , İstanbul'da başarıyla temsil eden tek futbol kulübü olan İstanbul Bafraspor Kulübü'nde mevcut başkan Fatih Demir güven tazelerken, Başkan Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri birliktelik mesajı verdiler.

A+A-

Bafrahaber Samsun'un İstanbul'daki tek futbol kulübü olan ve geçtiğimiz yıl İstanbul Süper Amatör Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken İstanbul Bafraspor Kulübü, bu sezonda da aynı başarısını sürdürüyor.

TFF İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta namağlup yoluna devam eden Kırmızı-Siyahlı ekipte Başkan Fatih Demir, kulüp yönetimince karar alınan Olağan Genel Kurul'da yeniden başkan adayı oldu ve güven tazeledi. İstanbul Bafraspor Kulübü Tesisleri'nde yapılan Genel Kurul'da konuşan Başkan Fatih Demir, memleketleri Samsun'u ve Bafra'yı, İstanbul'da temsil eden bir spor kulübü olduklarını söyledi.

HEDEF BU SEZON 'BAL LİGİ'

Geçen yıl İstanbul Süper Amatör Ligi'nde büyük bütçelerle kurulu takımlara karşı mücadele ettiklerini ve oldukça da başarılı bir sezon geçirdiklerini söyleyen Başkan Demir, "Biz düşük maliyetli bir kadro kurduk. Takımımız genç ve yetenekli futbolculardan kurulmuştu. Başarılıyız çünkü dev bütçeli kadroların olduğu İstanbul Ligi'nde sezonu 4. sırada bitirdik. Bu sezonda ise mağlup olmadan, 4 haftayı puan ve puanlarla tamamladık. Hedefimiz BAL Ligi'ne yükselmek. İnşallah güçlü yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bu hedefimize ulaşacağız" dedi.

İLGİ VE ALAKAYA TEŞEKKÜR

Asıl amaçlarının Samsun'un ve Bafra'nın adını İstanbul'daki futbol branşı tüm gruplarda başarılı işler yaparak duyurmak olduğunu söyleyen Kırmızı-Siyahlı Ekibin Başkanı Demir, "Bünyemizde 450 futbolcu var. Bu genç arkadaşlarımızda kendi gruplarında başarılı sonuçlar alıyor ve şampiyonluğa oynuyor. Futbolda başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu. 81 şehirde yaşayan tüm Samsun ve Bafralılara kulübe göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür eden Kulüp Başkanı Fatih Demir, "Hepimiz biriz, kardeşiz, hemşeriyiz. Bu kulüp hepimizin kulübü. İstanbul Bafraspor ailesi adına teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

İŞTE İSTANBUL BAFRASPOR'UN
YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Yönetim Kurulu: Fatih Demir (Başkan), Naci Parlak, Şaban Çelik, Hüseyin Cansız, Murat Atasoy, Ayhan Dursun, Cihan Kurtbay, Ayhan Çakır, Necati Karagöz, Şaban Baş, Ahmet Mavi, Necmi Çelen, Fehim Gevrek, Veli Baş, Osman Öğütçü, Gürhan Yılmaz, Tamer Doğangönül, Denetim Kurulu: Nail Dursun, Şenol Günay, Enis Şahin.

istanbul-bafrasporda-yeni-yonetim-belli-oldu.jpgistanbul-bafrasporda-yeni-yonetim-belli-oldu-001.jpgistanbul-bafrasporda-yeni-yonetim-belli-oldu-002.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.