İSTANBUL BAFRASPOR SEZONA ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA BAŞLADI

İSTANBUL BAFRASPOR SEZONA ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA BAŞLADI

İstanbul 1.Amatör Küme Futbol Müsabakaları yapılan açılış Törenleriyle başladı

A+A-

6.grupta mücadele verecek olan İstanbul Bafraspor İlk maçında Bayrampaşa Belediyesi Spor tesislerinde yapılan müsabakada Güngören Yenidoğan Güneş sporla 1-1 berabere kaldı.

İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı İş Adamı Aydın Dursun Maçtan önce Sporcuların soyunma odasına giderek Futbolculara Gerek İstanbuldaki Futbol takımlarının izlediğine dikkat çekerken tüm Samsunlu hemşerilerininde telefonla da olsa dahi haber beklediklerini İstanbul daki Samsunluların gururu olacaklarını,Centilmenliği hiç bırakmayarak İstanbul Bafraspor olarak adından söz ettireceklerini belirtti.
Öte yandan takıma katılan yeni transferlerle çok güçlendiklerine dikkat çeken Aydın Dursun kadro kurmada zorlanan Antrenörlerimiz Rıdvan Sakız ve Yalçın Gök 2013-2014 Futbol sezonunda 25 kişilik kadroda her hafta daha hazır olan futbolculara imkan veriyorlar dedi.
İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı İş Adamı Mustafa Hacıoğlu İstanbul Bafraspor 2013-2014 Futbol Sezonunda Çoğu Profesyonel Futbol takımlarda görülmeyen mücadeleyi sergilediğini Amatörde oynayan futbolcularının yüreklerinde profesyonellik olduğunu söyledi.  
dsc01284.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.