İstanbul Bafraspor Samsun’u İstanbul’da Temsil Eden Tek Futbol Takımı

İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında Bafra55.net Haber mikrofonlarına özel açıklamada bulundu.

A+A-

İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında Bafra55.net Haber mikrofonlarına özel açıklamada bulundu.
 

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile başkanlık bayrağını CESUR MOTORS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Onur Karagözden devir alan İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız İstanbul Bayrampaşa’da Ertuğrul Gazi Parkında bulunan BADEF ve İstanbul Bafraspor Kulübünde Bafra55.net Haber mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.
İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız yaptığı açıklamada,’’Bafra sevdalısı olarak Samsun’un İstanbul’daki tek temsilcisi olan İstanbul Bafraspor’un bayrağını taşımaktan gurur duyuyorum. İstanbul Bafraspor yönetiminde bugüne kadar yaptıkları kıymetli çalışmaları için geçmiş dönem başkanlarımız ve yönetimlerine şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederiz.
Bundan sonraki hedeflerimiz doğrultusunda hali hazırda İstanbul  Süper Amatör Ligde (SAL) mücadele eden birbirinden değerli futbolcu arkadaşlarımız ile kısa ve uzun dönem yol haritamızı çizmiz bulunuyoruz. Destekler bizler için çok önemlidir. Samsun ilimizin İstanbul’daki futbol ve spor kulübü dalında tek temsilcisi olan İstanbul Bafraspor Kulübü kıymetli hocalarımızın destekleri ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve akabinde daha üst liglere taşıma çabası ve gayreti içerisindeyiz. İzleyici ve seyirci olarak bizleri yalnız bırakmayın temennisinde bulunmak istiyorum.
Bafra ilçesi adına güzel izlenimler bırakmak şahsım ve yönetimimle canla başla mücadelesini vermeye hazırız. Gençlerimizin spor aktivitelerinde bulunmasını aile bireyleri olarak desteklenmesi için çalışmalar yapmaya hazırız.
Sivil Toplum Örgütleri ve derneklerimizle bu çalışmaları yapmaya başlayacağız. Küresel dijitalleşme çağımızın en kıymetli iletişim ve dayanışma aracı olduğu gibi maalesef gençlerimizin geleceklerinde ciddide sorunlar oluşturmaktadır. İstanbul Bafraspor Kulübü olarak bu farkındalığa örnek olmak tüm gençler için spor aktivitelerini tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla organize etmek isteriz. Ailelerin destekleriyle biz bu aktiviteleri desteklemek ve yönetmek için bizler hazırız. 
Değerli sporseverler spor sadece futboldan ibaret değildir. Bizler İstanbul Bafraspor Kulübü yönetimi olarak tüm spor dalları için faaliyet göstermek isteriz.
Farkındalığın farkına varmanızı, Bafralılar olarak örnek bir gençlik toplumu oluşturmak gerekmektedir. Herkesin duyarlı bir birey olması dileğiyle.’’diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul Bafraspor'un bir önceki dönem Başkanı CESUR MOTORS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  Onur Karagöz, "Amacımız; Samsun'un ve Bafra'nın adını İstanbul'da duyurmak olmuştur. Tüm camiamız birlik ve beraberlik içinde İstanbul Bafraspor'un başarısı için el ele verdik." dedi.31-015.png32-016.png34-010.png33-012.png36-019.png37-019.png35-020.pngbafraspor.png37-020.png38-009.png38-008.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.