İstanbul Adventure Team Life Grubu Başkan Hamit Kılıç'a seslendi

İstanbul Genç Bafralıların pikniğinde İstanbul Adventure Team Life Grubu Bafra55.net haber mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

A+A-

İstanbul Genç Bafralıların pikniğinde İstanbul Adventure Team Life Grubu Bafra55.net haber mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF’e) bağlı İstanbul Genç Bafralılar Derneğinin Esenler Göktürk Gölü mevkiinde düzenlediği piknik programında çeşitli aktiviteler yaşandı.
Bafra55.net haber ekibi olarak piknik alanında ve çevresinde değişik görüntülerin yanı sıra özel röportajlarda yapıldı .

İstanbul Adventure Team Life Grubu ise Bafra55.net haber mikrofonlarını görünce,’’Nerenin kanalı diye sordular.’’
Bizlerde Samsun’un Bafra ilçesinde yayın yapan Bafra55.net haberiz diyerek bilgilendirmelerde bulunduk.
Bunun üzerine İstanbul Adventure Team Life Grubu Başkanı Ömer Keçiyokuşu  yaptığı açıklamada,’’ İstanbul Adventure Team Life Grubu olarak bizim etkinlik grubumuz var. Biz etkinlik grubumuz ile birlikte her pazar doğadayız, farklı yerlerdeyiz. İstanbul civarı yakın yerdeyiz. Memleketiniz Bafra’ya da gitmek istiyoruz. Ve sizleri de gördüğümüz için çok mutlu olduk. Genellikle bizler sosyal medya üzerinden haberleşip buluşuyoruz. Bizler Bayrampaşa bölgesindeyiz. Bugün hava güzel, atmosfer güzel, sizler güzelsiniz. Kısa bir Göktürk gölü yürüyüşümüz olacak. Daha sonra ise değişik aktivitelerimiz olacak. 
Bafra55.net haber mikrofonlarından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a seslenmek istiyorum. Bizler İstanbul’da etkinlik grubuyuz. Yaklaşık 40-50 kişilik grubumuz var. Biz bu grupla farklı şehirlere, doğalara, bizim için en önemli faktör doğa. Bize ekmek, aş olmasın. Bize doğa lazım. Biz o doğaya gidiyoruz. Ve doğada en girilmemiş, çıkılmamış, keşfedilmemiş yerlere biz kendimiz gidiyoruz.  
Bafra Belediye Başkanım Hamit Kılıç bey bizi Bafra’ya davet ederse seve seve geliriz. Biz Bafra’nın da güzelliklerini de görmek istiyoruz. Hazırmıyız grup. Hep birlikte hazırız. ‘’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.