İSMET PAŞA MAHALLESİ MUHTARI YEDAŞ'A İSYAN ETTİ

İSMET PAŞA MAHALLESİ MUHTARI YEDAŞ'A İSYAN ETTİ

Bafra ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız; Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’nun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyareti sırasında

A+A-

“Atakum’un kendiler için çok önemli olduğunu ve buraya yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yaptıkları” yönündeki ifadelerine tepki gösterdi.

İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Yıldız yaptığı açıklamada;

“Biz mahallemize bir ampul taktıramıyoruz ve stad caddesi, Atatürk bulvarında yanmayan ampüllerimiz hala değiştirilmeyi beklerken, Sayın genel müdür Türkoğlu'nun Atakum Belediye Başkanını ziyareti sırasında kullandığı ‘Atakum ilçesine 50 milyon liralık yatırım yaptıklarını’ şeklinde beyanlar beni olduğu gibi mahalle sakinlerini de rahatsız etti. Çünkü;Mahalle muhtarı olarak yapmış olduğum bütün girişimlere rağmen mahallemizde ve mahallelerimizde yanmayan ampulleri değiştirecek merci ve muhatap bulamadık.

Sayın Genel Müdürü Bafra ilçemize ve Mahallemize davet ediyorum” diye konuştu. 

Yıldız;“Bafra Yedaş’a yaptığımız görüşmelerde ilgili görevliler bize söylenen yeterli malzemenin olmadığını, kendi imkanımızla ampülleri temin etmemiz durumunda takılması için yardımcı olabileceklerini belirtiyorlar. 

Özelleştirme sonrasında basında yer alan haberlerde Yedaş’ın milyonlarca liralık yatırımlar yaptığı yönünde haberler yer alırken, çok basit bir talebimize Yedaş yetkililerinin gösterdiği duyarsızlık bizleri rahatsız etmektedir” ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum