İsmet İnönü İlkokulunda Kan Bağışı Ödül Töreni

İsmet İnönü İlkokulunda Kan Bağışı Ödül Töreni

Bafra Türk Kızılay Şube Başkanlığı ve İlçe milli eğitim müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği 8.11.2019 cuma günü İsmet İnönü ilkokulun’da düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasının Ödül Töreni yapıldı.

A+A-

Ödül törenine ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Türk Kızılay Bafra Şube başkanı Halim Tutku Demircan, başkan yardımcısı Erhan Korkmaz,okul müdürü Şerafettin Şahin, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldılar. Kan bağışına 223 başvuru alındı.162 bağışçıdan kan alınırken 61 kişi de değişik nedenlerle kan alınamadı ve bugüne kadar Bafra’da bir günde alınmış en fazla kan olduğu belirtildi.Sınıf bazında birinci 1/B sınıfı, 2. 1/D sınıfı, 3. 3/B sınıfı oldu. Ödüllerini ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu verdi. Öğrenci bazında 18 bağışçı geçiren 1/B sınıfından Zeynep Dila Pekgöz birinci oldu. Ödülü olan bisikleti Kızılay Bafra Şube başkanı Halim Tutku Demircan verdi. 2. olan 3/B sınıfından Feride Efsa Kiraz tablet 3.olan Abdullah Deniz Demirci ise Bluetoothlu kulaklık ile ödüllendirildi. Ödüllerini Kızılay Şube başkan yardımcısı Erhan korkmaz verdi. Dördüncü alan 1/A sınıfından Eflin Melike Turhallı, 1/D sınıfından Zümra Yağmur Sivri, 1/D sınıfından Hikmet Kulengir, 1/D sınıfından Barkın Koç ise Satranç takımı ile ödüllendirildiler. Ödüllerini okul müdürü Şerafettin Şahin ve proje sorumlu öğretmen Eylem Çelenk verdiler. İlçe milli eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu konuşmasında projeye destek veren herkese teşekkür etti.Bu sayıların artarak devam edeceğini belittiler. Türk Kızılay başkanı Halil Tutku Demircan ise bu sene tüm okullarda kan bağışı düzenleyeceklerini ve çok büyük sayılara ulaşacaklarını belirterek proje destek veren ilçe milli eğitim müdürü başta olmak üzere İsmet İnönü ilkokulu ayrıca teşekkür ettiler.

ismet-inonu-ilkokulunda-kan-bagisi-odul-toreni.jpgismet-inonu-ilkokulunda-kan-bagisi-odul-toreni-001.jpgismet-inonu-ilkokulunda-kan-bagisi-odul-toreni-002.jpgismet-inonu-ilkokulunda-kan-bagisi-odul-toreni-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum