İsmet İnönü İlkokulu Aile Eğitimi Sertifika Töreni

İsmet İnönü İlkokulu Aile Eğitimi Sertifika Töreni

BAFRA İSMET İNÖNÜ İLKOKULU7/19 YAŞ AİLE REHBERLİĞİ KURSU SERTİFİKA TÖRENİ

A+A-

 

Bafra İsmet İnönü İlkokulunda 14 Kasım 2012 ve 2 Ocak 2013 tarihleri arasında 7/19 Yaş Aile Rehberliği Kursu Programı Okul Rehber Öğretmeni Yusuf ÖZÇELİK tarafından verilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı ve UNİCEF’in ortaklaşa yürüttüğü 7/19 Yaş Aile Rehberliği Kurs Programı 8 hafta sürmüştür. Programda 8 oturumda;

1. Oturum: Ergeni Tanımak          

2. Oturum: İletişim Kurmak

3. Oturum: Birlikte Büyümek       

4. Oturum: Aile Tutumları           

5. Oturum: Riski Yönetmek        

6. Oturum: Olumlu Davranış Kazandırma

7. Oturum: Uzlaşabilmek             

8. Oturum: Geleceği Planlamak konuları ele alınmıştır.

Programı başarıyla tamamlayan 15 veli için 11 Ocak 2013 Cuma günü saat 14.00’da sertifika töreni gerçekleştirilmiştir.

Törene Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet UZUNLAR, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın AK, Bafra Rehberlik Araştırma Merkezi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Soner GÜNGÖR, 7/19 Yaş Aile Rehberliği Programı İl Formatörü Rehber Öğretmen Ayhan BEREKET, Bafra Rehberlik Araştırma Merkezi  Rehber Öğretmeni  Uğur Fatih DEMİREL, Bafra 29 Ekim İlkokulu Rehber Öğretmeni Adem TAN, Bafra İsmet İnönü İlkokulu yönetici ve öğretmenleri, kursu tamamlayan veliler ve çocukları katılmışlardır.

Aile eğitimine katılan velilerin aldıkları bu eğitim sonrası çocuklarını yetiştirme noktasında daha donanımlı hale geldikleri, velilerin bu programdan beklentilerine fazlasıyla cevap verdiği, velilerin çocuklarıyla olan ilişkilerinin güçlenmesine ve birbirlerine güvenen ve birbirlerini değerli gören ikili ilişkilerin aile içindeki huzuru sağladığı vurgulanmıştır.

Programı başarıyla tamamlayan velilerimize katılım belgeleri törene katılan kurum müdürleri ve okul öğretmenleri tarafından takdim edilmiştir.

Sertifika töreninin ardından velilerimizle birlikte yaş pasta kesilmiş ve toplu fotoğraflar çektirilmiştir. İkramın ardından tören sona ermiştir.

sertifika-toreni-2.jpgsertifika-toreni-2.20130112134118.jpgsertifika-toreni-5.jpgsertifika-toreni-6.jpgsertifika-toreni-7.jpgsertifika-toreni-8.jpgsertifika-toreni-9.jpgsertifika-toreni-10.jpgsertifika-toreni-11.jpgsertifika-toreni-12.jpgsertifika-toreni-13.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.