İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi ‘temassız’ el dezenfektan standı üretiyor

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Metal ve Mobilya bölümü öğretmenleri tarafından üretilen ayaktan basmalı temassız el dezenfektan standı Türkiye’nin her yerinden siparişi alıyor.

A+A-

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kanbazoğlu Barış Medya Medya Grup muhabirine, “Yaptığı açıklama da, “2020 yılının Mart ayında başlayan Kovid-19 pandemi sürecinden sonra bizler de Türkiye’de ki meslek liseleri gibi, pandemi sürecinde yürütülen savaşa bizlerde destek olmak istedik.  Okuldaki öğretmenlerimizle arge çalışması yaptıktan sonra ayaktan basmalı el dezenfektan standını yapmaya karar verdik. Bu zamana kadar 280 adet üretim yaptık, hali hazırda da 40 tane montajını bekleyen standımız var. Ayaktan basmalı el dezenfektan standını 5 il 20 ilçeye ulaştırdı.  İlimizde ki okullara da bu stantlardan istedikleri takdirde 1 hafta içerisinde temin edebiliriz. En son sipariş aldığımız yerden Samsun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bize destek verdi ve çalışmalarımıza her zaman öncülük ediyorlar.

Bu zaman zarfında rol alan bölüm öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz. Mesleki Eğitim Merkezleri Milli eğitim Bakanlığı’mızın güncellediği bilgilerde, zorunlu eğitim kapsamına alındı bu okuldan mezun olan gençlerimiz mezlek lisesi mezunu olabiliyorlar. Kovid-19 sürecinde meslek liseleri çok büyük rol oynadı özellikle maske üretimin de kardeş olan okulumuz olan Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine destek verdik. Bu çalışmalar yine kendi okumuzda da devam ediyor” dedi.

İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi ‘temassız’ el dezenfektan standı üretiyorİsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi ‘temassız’ el dezenfektan standı üretiyor

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum