İŞKUR Müdürünü Yakup Ergenlik'in tayini çktı

İŞKUR Müdürünü Yakup Ergenlik'in tayini çktı

Bafra'da 4 yldır görev yapan Bafra İŞKUR Müdürü Yakup Ergenlik Aydın İŞKUR İl Şube Müdürlüğüne tayini çıktı.

A+A-

7 Mayıs 2015 tarihinde Bafra İŞKUR Şube mnüdürlüğüne atanan bu süre zarfında herkes tarafından sevilen herkesin isteklerine cevap vermeye çalışan Yakup Ergenlik'in Aydın İŞKUR İl Müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı.

Ergenlik veda mesajında, ben Bafra’da hep güzellik gördüm. Destek gördüm. Teşvik gördüm.  Geldiğimiz günden bu güne değim her yıl üzerine mutlaka bir şeyler kattığımıza inanıyorum. Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kurumları, İşverenlerimiz, danışanlarımız ve özellikle basın mensupları ile uyumlu çalıştığımı düşünüyorum.

Basın olarak etkinliklerimize katılımınız, kurum olarak yaptığımız tüm faaliyetlerimizde devletin verilen destek ve teşviklerinin geniş kitlelere yayılmasında desteğinizi unutmak mümkün değil. Bizlerin daima yanımızda oldunuz. Eksik veya hatalı bir durumumuzda gerek bizzat ziyaret ederek, gerekse telefonla arayarak katkı sağladınız. Yapılan tüm hizmetlerde emeğiniz var. 

Vefanın sadece bir semt ismi olmadığını idrak eden birisiyim. Tek tek ziyaret edebilme durumum olmadığından buradaki kusur benimdir. Affınıza sığınarak) size ancak buradan teşekkürlerimi arz ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.