İşkur İl Müdüründen Bafra Merkezine "Tam Not"

İşkur İl Müdüründen Bafra Merkezine "Tam Not"

Çalışma ve İş Kurumu Samsun İl Müdürü Haşim MEYDAN, Müdür Yardımcısı Köksal KIR ve Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup ERGENLİK ile birlikte 2019 İstihdam Seferberliği için Bafra ve bağlı ilçelerinde işyerlerini ziyaret ederek gerekli denetimlerde bulundu.

A+A-

Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi 2019 yılı istihdam hedeflerinin gerçekleştirmek amacıyla iş piyasası ziyaretlerini yerinde incelemek amacıyla Bafra’da bulunan United Tohum Fide A.Ş. sera alanını ziyaret edildi.

2019 Yılı itibariyle toplamda 78 kişi istihdam eden ve Fide üretimini yapan Sera alanını gezen İl Müdürü Haşim MEYDAN; buradaki çalışmalar hakkında işletme müdürü İrem SOYDAŞ’tan bilgi aldı. İstihdama olan katkısı ve İŞKUR işbirliğinden dolayı firma işletme müdürüne teşekkür eden İl İŞKUR Müdürü Haşim Meydan; daha sonra Bafra Tekstilinde önemli istihdam sağlayan ÜÇLER Tekstil firmasını ziyaret eti. Burada MEGİP ve yeni istihdam teşvikleri hakkında gerekli bilgilendirmeleri yaparak işveren Yaşar TRABZON’dan MEGİP kursu ve yeni istihdam sözü aldı. Son ziyaretini Bafra BADOO Urfa Sofrasına yapan Haşim MEYDAN, buradaki ziyaretinde işveren Recep ÇOTUR’dan da yeni istihdam sözü almıştır.

Bafra Hizmet Merkezi tarafından yapılan hizmetleri yerinde gezen İl Müdürü Haşim MEYDAN; Bafra Hizmet Merkezimiz personelinin tüm kurum ve kuruluşlarla güçlü bir diyalog kurduğunu, işverenlere yönelik teşvik ve desteklerin zamanında aktarıldığını ve bu nedenle de teşviklerden tüm işverenlerimizin faydalanabildiğini yerinde görmek bizleri sevindirmiştir. Çalışma arkadaşlarımızın ilçemizin ihtiyaçlarını göz önüne alarak daha fazla çalışmaları gerektiğini belirtmek isterim. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.  

Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Yakup ERGENLİK;  İl müdürümüz Haşim MEYDAN ve İl Müdür Yardımcımız Köksal KIR’ın bizleri ve işverenlerimizi ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Çalışma arkadaşlarımızla beraber Bafra ve bağlı ilçelerinde İstihdamın arttırılması için gayret etmekteyiz. Arkamızda bizleri destekleyen ve teşvik eden bir müdürümüzün olması bizleri olumlu yönde etkilemektedir. 2019 yılı itibariyle il müdürlüğümüzce bizlere verilen hedefleri ziyadesiyle gerçekleştireceğiz. Bunun için çalışıyoruz. Bizlere destek veren tüm işverenlerimize teşekkür ederiz.  

İstihdam seferberliğine İl Müdürü Haşim MEYDAN, Müdür Yardımcısı Köksal KIR, Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup ERGENLİK ile  İş ve Meslek Danışmanları Mehmet OĞUZ  ve Sezgin BOYUN eşlik etti.

iskur-il-mudurunden-bafra-merkezine-tam-not-1.jpgbafra55.net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.