İŞİTME ENGELLİ SPORCULARDAN KAYMAKAM KATIRCI’YA ZİYARET

İŞİTME ENGELLİ SPORCULARDAN KAYMAKAM KATIRCI’YA ZİYARET

Samsun Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı ve üyeleri Kaymakam Ali Katırcı’yı makamında ziyaret ettiler.

A+A-

Dernek Başkanı Bülent Kurtgözlü başkanlığında sporcu dernek üyeleri ile kulüp danışmanı ve işaret dili tercümanı Turgay Kurtgözlü yaptıkları ziyarette, Kaymakam Ali Katırcı’ya kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Kaymakam Ali Katırcı’yı ziyarette başarılı sporcuları ve yönetim ekibiyle birlikte gelen Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü başkanı Bülent Kurtgözlü, kulüp danışmanı ve işaret dili tercümanı Tugay Kurtgözlü aracılığıyla yaptığı konuşmasında, “İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Ankara/Elmadağ’da İran, Ukrayna ve Türkiye’nin katılımıyla düzenlenen 1.Uluslararası Güreş Şampiyonası’nda Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Şenol Aydın 60 Kiloda grekoromen stilde şampiyonada 1.oldu. Kahramanmaraş’ta yapılan Türkiye Güreş Şampiyonası’nda milli takıma seçilen Resul Yıldız ise 66 kiloda serbest stilde turnuva 3. oldu. Aynı zamanda Kahramanmaraş’ta yapılan turnuvada milli takıma seçilen Nihat Zengin ise sağlık problemleri nedeniyle Ankara’da yapılan turnuvaya katılamadı” dedi.
Desteklerinden dolayı Kaymakam Katırcı’ya teşekkür Turgay Kurtgözlü, bu başarıları daha üst seviyeye çıkartacaklarını söyledi.
Kaymakam Katırcı ise İşitme Engelliler Kulüp yöneticileri ve sporcularını başarılarından dolayı tebrik ederek, her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.