Işıl Kol ‘’Ruhum Fısıldadı’’ Kitabı İçin İmza Günü Düzenledi

Işıl Kol ‘’Ruhum Fısıldadı’’ Kitabı İçin İmza Günü Düzenledi

Bafralı yazar Işıl Kol ‘’Ruhum Fısıldadı’’ adlı kitabı için Şan Kafede imza kampanyası düzenledi.

A+A-

Bafralı yazar Işıl Kol ‘’Ruhum Fısıldadı’’ adlı kitabı için Şan Kafede imza kampanyası düzenledi.
İmza kampanyası öncesinde ilk olarak Bafra yazar Işıl Kol’un öğretmeni Ayşe Çakıroğlu Yardım  bir konuşma yaparak övgü dolu sözlerle öğrencisinin yaşamından söz etti. 
Bafralı yazar Işıl Kol ise duygu dolu bir konuşmasında,’’ İlk başta imza günüme katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunmak isterim. 
27.O3.1983 Bafra doğumluyum. Halkla İlişkiler okudum. Bayan Dikim Evi işlettim, daha sonra Uluslar Arası Doğrudan Satış Şirketinde 12 yıl liderlik yaptım. Atakum Belediyesinde 1,5 yıl Kadın Meclisinde Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim Eğitmenliği görevi aldım. Ata Kanal da HAYATA NEFES programının yapımcılığı ve Moderatörlüğünü icra ettim. Tüm bu deneyimler insan ilişkileri ile ilgili birçok deneyim kattı. Dahası kendimi tanımama vesile oldu. Hayata dair zorlandığım, çözümsüz kaldığım bir süreçte ruhsal gelişime dair ciddi merak uyandı. Sadece okuyup araştırdığım bir süreç geçirdim. Bizi biz olmaktan alıkoyan kavramları fark ettim. Zihnin oyunlarını ve bizi duygudan duyguya sürükleyen düşünce doğamızı gözlemlediğimde, Duygularımızla, atalardan gelen öğretilerle yönetildiğime dair farkındalığım gelişti. Bir çok eğitime katılıp kendi perspektifimle çözümler ürettim ve bu çözümlerimin  potansiyelimin daha da üst noktalarına ulaşmamı sağladığını gördüm. 
Bir çok danışan artık bana ulaşıyordu. Yöntemlerimin işe yaradığını fark etmek inanılmazdı. Danışanlarımdan aldığım olumlu tepkiler mutluluk vericiydi. Ruhumun sesini dinlemeye başlamış, egomun sesiyle arasında fark olduğunu keşfetmiştim. O nedenle "Ruhum FISILDADI" Kitabı doğdu. İnaniyorum ki ruhunun sesini duyup ilhamı kendinden almak isteyenlere tutkularını keşfettirecek bir  rehber olucak. Sevgimle...’’diyerek sözlerini tamamladı.
Bafralı yazar Işıl Kol ‘’Ruhum Fısıldadı’’ adlı kitabı ilk olarak öğretmeni Ayşe Çakıroğlu Yardım için imzaladı.isil-kol-ruhum-fisildadi-kitabi-icin-imza-kampanyasi-duzenledi.pngisil-kol-ruhum-fisildadi-kitabi-icin-imza-kampanyasi-duzenledi-001.pngisil-kol-ruhum-fisildadi-kitabi-icin-imza-kampanyasi-duzenledi-002.pngisil-kol-ruhum-fisildadi-kitabi-icin-imza-kampanyasi-duzenledi-003.pngisil-kol-ruhum-fisildadi-kitabi-icin-imza-kampanyasi-duzenledi-004.pngisil-kol-ruhum-fisildadi-kitabi-icin-imza-kampanyasi-duzenledi-005.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.