Işığın doğduğu yer, BAFRA LİGHTİNG (A-TECH) Fuarına Damgasını Vurdu

Işığın doğduğu yer, BAFRA LİGHTİNG (A-TECH) Fuarına Damgasını Vurdu

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Aydınlatma Fuarı (A-TECH) 23-26 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde yapıldı.

A+A-

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Aydınlatma Fuarı (A-TECH) 23-26 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde yapıldı.
 

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Aydınlatma Fuarı (A-TECH) açılışı 23-26 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Fuarın açılışına Ticaret Bakanı Prof.Dr.Ömer Bolat katılım sağladı.
Düzenlenen fuarın açılışına Ticaret  Bakanı Prof.Dr.Ömer Bolat’ın yanı sıra birçok önemli protokol isim katıldı.
Fuar açılışında konuşmalarını gerçekleştiren ve dünya sanayi üretiminin yüzde 10’undan fazlasını bu sektörün gerçekleştirdiğini dile getiren Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Yakın ve orta geçmişi düşündüğümüzde ülkemizin bu alanda ne kadar başarıyla ilerlediğini görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sanayicilerimize, üreticilerimize müteşebbislerimize bu anlamda büyük teşekkür ediyoruz.” dedi.
Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Aydınlatma Fuarına (A-TECH) yaptığı çalışmalarla ve projelerle sektöründe ilklere imza atarak takdir gören Türkiye ekonomisine katma değer katan BAFRA LİGHTİNG- BCÇ Elektronik Aydınlatma Sanayi ve Ticaret A.Ş’de katılım sağladı.
BAFRA LİGHTİNG kurmuş olduğu standında ürettiği son sistem ürünleri ile fuarda büyük ilgi gördü.
Fuara davetli olarak katılan Bafra ve Bölgesinde sektöründe lider konumda bulunan KILIÇ ELEKTRİK Salih Kılıç ise BAFRA LİGHTİNG standını ziyaret ederek yaptığı çalışma ve projelerle sektöründe takdir gören  Bafra ve Bölgesinde gururu olan BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yıldız’ tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
KILIÇ ELEKTRİK Salih Kılıç ile birlikte BAFRA LİGHTİNG standını SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, CESUR MOTORS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Onur Karagöz,  İstanbul Bafra Kalaycılı Köyü Derneği Başkanı Ayhan Çakır, Bafra Gürdal Elektrik İşletmecisi Bekir Gürdal , İstanbul Bafra Çetinkaya Derneği Başkanı Sadettin Dağtaş, İstanbul Bafra Kolaylılar Derneği Başkanı İsmail Dinler ziyaret ederek Türkiye Ekonomisine katma değer katan, sektöründe ilklere imza atan BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız’ı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yıldız’ı tebrik ettiler. 
BOREL TEKNO- BOREL TEKNO ELEKTRİK SAN. VE .TİC.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tarım Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Aydınlatma Fuarı (A-TECH) ziyaretlerinde BAFRA LİGHTİNG standına gelerek BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız’ı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yıldız’dan yaptıkları çalışmalar ve firma hakkında bilgi aldıktan sonra sektörde ilkleri yaşattıkları için teşekkürlerini ileterek başarılarının daim olmasını diledi.

BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız yapmış olduğu açıklamada,’’BAFRA LİGHTİNG Aydınlatma malzemeleri sektöründe 2018 yılında faaliyetlerine başlayan ve sektöründe birçok yeniliğe imza atma başarısı gösteren tamamen yerli sermayeli bir oluşumdur.  Aydınlatma  malzemeleri sektöründe pazarın önde gelen firmalarından birisi olan BCÇ Elektronik A.Ş, ihracat  olarak dünyanın 20’yi aşkın ülkesine, modern teknolojiyi  kullanarak ürettiği ürünleri ihraç etmektedir. Belirlediği stratejik planlar doğrultusunda gerek Türkiye pazarında, gerekse yurtdışı pazarlarında istikrarlı büyümesine devam etmektedir. Uluslararası platformda kabul edilen TS-EN ISO 9001:2015 kalite belgesi, TSE belgeleri,  TSE-HYB hizmet yeterlilik belgesi, CE belgesi ve yerli üretim belgeleri ile  kalitesini bir kez daha ispat etmiştir.
7 bin m2 üretim, 6 bin m2 depo olmak üzere toplamda 13 bin m2 alana kurulu  tesislerinde ürünlerini, dünya standartlarında ve otomasyona dayalı modern teknoloji makine bandında üreten BCÇ Elektronik A.Ş’in ürün yelpazesin de; Hareket sensör sistemleri, sensörlü tavan armatürleri, led paneller, slim projektörler, ampüller, bant armatürler, şerit ledler, ray spotlar, slim led trafolar, bahçe armatürleri, tij duy takımları, ledli çıkış yönlendirme tabelaları, sıva altı spotlar, panel ledler, masa lambaları, ankastre aydınlatma, aspiratörler, makaralar, sigorta kutuları, kablo kanalları, elektrik aksesuarları ve led aydınlatma v.b ürünleri bulunmaktadır.
Toplam 500 kisilik istihdam rakamı ile istikrarlı bir büyüme sürdüren BCÇ Elektronik A.Ş, çalışanların eğitimi ve verimliliğin arttırılması konusunda da yaptığı çalışmalarla dikkat çekmektedir.. Konusunda uzman mühendis ve teknik ekip kadrosu ile Ar-Ge faaliyetlerine aralıksız devam eden BCÇ Elektronik A.Ş yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda kalitesini tüketici beklentilerini üst seviyelere taşıyacak şekilde çalışmalarına her yıl arttırarak devam etmektedir.BAFRA LİGHTİNG markası ile Türkiye pazarına adım atarak en iyi kalite ve uygun fiyat vizyonu ile tüketicilere en iyi şekilde ulaşmayı hedeflemektedir.BAFRA LİGHTİNG markası BCÇ Elektronik A.Ş kuruluşudur.’’diyerek sözlerini tamamladı.32-030.png33-024.png34-025.png35-033.png36-033.png37-035.pngisigin-dogdugu-yer.png38-017.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.