İshaklı Mahallesi'nin Muhtar Adayı Uğur Usta'dan ‘Ekibimle Hazırım’ Mesajı

Bafra merkez mahallelerinden İshaklı Mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıklayan ve mahallelinin bir önceki seçimde yoğun ilgi gösterdiği Muhtar Adayı ve Usta Elektrik İşletme Sahibi Uğur Usta, bu seçim ekibiyle birlikte iddialı olduklarını belirtti.

A+A-

Bafra merkez mahallelerinden İshaklı Mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıklayan ve mahallelinin bir önceki seçimde yoğun ilgi gösterdiği Muhtar Adayı ve Usta Elektrik İşletme Sahibi Uğur Usta, bu seçim ekibiyle birlikte çok iddialı olduklarını belirtti.
İshaklı Mahallesi’ne hak ettiği hizmeti getireceğini belirten Usta, mahallenin sorunlarının farkında olduğunu dinamik bir yönetim anlayışıyla ve gençlik enerjisiyle bir çok sorunu çözüme kavuşturacağını aktardı. Mahallenin ivedilikle bir muhtar evine ihtiyacı olduğunu aktaran Usta, muhtar evini mahalleye kazandırdıktan sonra ikinci girişimlerinin mahalleye Sağlık Ocağı kazandırmak olacağını ifade etti. Mahallenin ışıklandırmalarında, yol ve kaldırım konularında eksikleri olduğuna da dikkat çeken Usta, tüm sorunların farkında olduğunu ve bu sorunları kısa sürede çözüme kavuşturacağını söyledi. 
Mahallede bir seçim bürosu açarak eşine az rastların bir muhtar adayı imajı çizen Usta, ikinci bir seçim bürosunu da İshaklı Caddesi’nde açacağını ve bu yolla daha çok mahalleliyle iletişim halinde olmaya çalışacağını ifade etti.

 

Uğur Usta Kimdir?
Evli, iki çocuk babası olan Uğur Usta, İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Elektrik Bölümü ve Sıhhi Tesisat Bölümü mezunu, Bafra Genç İşadamları Derneği Üyesi, Kosovalılar Derneği Kurucu Üyesi,
Bafra Elektrik ve Elektronikçiler Odası Denetim Kurulu Üyesi ve Usta Elektrik Grubu firma sahibidir.
1982 Bafra doğumlu olup yaklaşık 12 yıldır Usta Elektik Grubu adı altında hizmet vermektedir. Ticari faaliyetlerinin yanı sıra Elektrik ve Elektronikçiler Odası yönetiminde hizmet vermektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.