İSGİD’den Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a Anlamlı Ziyaret

İSGİD’den Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a Anlamlı Ziyaret

Sosyal proje kapsamında her yıl yaptıkları yardımlarla gönülleri ısıtan İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı   ve yönetimi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret ettiler.

A+A-

Sosyal proje kapsamında her yıl yaptıkları yardımlarla gönülleri ısıtan İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı   ve yönetimi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret ettiler.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek göreve geldikleri günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra da yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı  ve yönetimine bilgilendirmelerde bulundu.
İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı  ise sosyal proje kapsamında yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a sunumda bulundu.

İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı  ziyarette yaptığı açıklamada,’’ İSGİD, İş İnsanları, Samsunlu olan ve Samsuna gönül vermiş gerçek ve tüzel kişiler arasında sosyal, kültürel ve ekonomik birliği sağlamak, Samsunluların tanışma, kaynaşma ve iş birlikteliklerini sağlayacak sosyal, sportif, kültürel faaliyetler düzenlemek, eğitimde başarılı öğrencilere burs vermek, barınacak yurtlar yapmak, ayrıca ekonomik yönden kalkınma ve gelişmelerini sağlayacak etkinlik ve programlar düzenlemek, gerektiğinde özel ve resmi makamlar nezdinde temaslar kurarak, hemşeri ve dostlarıyla ilişkileri pekiştirmek ve sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kurulmuştur.
İSGİD; İstanbul'da yaşayan Samsunlu iş insanlarını bir araya getirmeyi amaç edinerek güçlü bir yapının ilk temellerini atmıştır. Samsun'un, Samsunlunun; gerek ekonomik, gerek siyasi, gerekse hizmet alanında tüm sorunlarını gurbette çözmeyi kendisine amaç edinen bir dernektir.  


İSGİD, bürokratik hiyerarşide karşılaşılacak tüm engelleri, fiziksel sorunları, hemşerilerinin karşılarına çıkan tüm olumsuz parametreleri, birlik olmanın verdiği güçle yeniden yapılandıracaktır. STK dünyasında çığır açacak planları, hayalden öte gerçekçi faaliyetleri ile şimdiden Samsunluları, genç girişimcileri ve Samsuna gönül vermiş kişileri heyecanlandıran İSGİD'in gelecekteki en önemli hedeflerinden biri, Samsunlu genç iş insanlarını var olan tüm genç iş insanları platformları, dernekleri, federasyonları ve konfederasyonları ile bir araya getirip global bir iş birliği yapmalarını sağlamaktır.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmaların sonunda ise İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı  ve yönetimi tarafından ‘’ATATÜRK’’ temalı ışıklı plaket takdim edildi.
Ziyarette Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’da hazır bulundu.

1-240.png2-255.png3-197.png4-139.png5-112.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.