İŞCİLER İLE APARTMAN SAKİNLERİ BİR BİRİNE GİRDİ

İŞCİLER İLE APARTMAN SAKİNLERİ BİR BİRİNE GİRDİ

Samsun'da bir binanın dış cephesine mantolama işi yapan inşaat işçileri ile apartman sakinleri arasında çıkan ve demir çubukların kullanıldığı kavgada 6 kişi hastanelik oldu.

A+A-

Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Engin Sokak'ta bulunan bir apartmanın önünde saat 11.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı bir apartmanın dış cephesine mantolama işinde çalışan işçiler ile apartman sakinleri arasında kavga çıktı. Demir çubukların kullanıldığı kavgaya apartman sakini gencin arkadaşları da katılınca ortalık savaş alanına döndü. Yaralılar, kavga sırasında olay yerine yakın olan Samsun Emniyet Müdürlüğü binası arka bahçesine sığındılar. Arbede burada da devam etti. Polis kısa sürede birbirlerini yaralayan saldırganlara müdahale ederek sakinleştirdi. 
Kavga eden her iki taraftan toplam 6 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kavgaya karışan gençler inşaat işçilerinin ailelerini rahatsız ettiğini ileri sürerken, inşaat işleri ise kavga ettiği gençleri ölümle tehdit ettiler. Polis kavgada kullanılan demir çubuklara el koydu.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

isciler-ile-apartman-sakinleri-bir-birine-girdi.jpgisciler-ile-apartman-sakinleri-bir-birine-girdi-001.jpgisciler-ile-apartman-sakinleri-bir-birine-girdi-002.jpgisciler-ile-apartman-sakinleri-bir-birine-girdi-003.jpgisciler-ile-apartman-sakinleri-bir-birine-girdi-004.jpgisciler-ile-apartman-sakinleri-bir-birine-girdi-005.jpgisciler-ile-apartman-sakinleri-bir-birine-girdi-006.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.