İŞ YERİ YIKIMINDA GERGİNLİK

İŞ YERİ YIKIMINDA GERGİNLİK

Samsun’da yol genişletme çalışması nedeniyle yıkılması gereken bir iş yeri yıkımında, zabıtalarla iş yeri çalışanları arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan kısa gerginlik sonrası iş makineleri yıkımı gerçekleştirdi.

A+A-

Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait arsa üzerindeki tesis, yol çalışması nedeniyle belediye ekiplerince alınan mahkeme kararları sonrasında yıkılmak istendi. Yıkım için sabah saatlerinde işletmeye giden ekipler, işletmede bulunan çeşitli malzemeleri sökerek, dışarıda hazır bulunan kamyonlara taşıdılar. Başlangıçta yıkıma karşı çıkmayan işletme yetkilileriyle zabıta ekipleri arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra polis ekiplerinin duruma müdahale etmesiyle sona erdi. 27 yıldır tesisleri işleten 67 yaşındaki Fikri Yılmaz, "Madem bulunduğumuz alan kıyı kenar çizgisindeydi ve yıkılacaktı. Burayı o zaman bana neden verdiler. Bir sürü düğün töreni aldık. Biz bu insanlara ne diyeceğiz" dedi.
Geniş güvenlik önlemleri altında yaklaşık 6 saat süren yıkım, ekiplerin işlerini bitirmesinin ardından olaysız olarak sona erdi.

20130711aw000570_01.jpg20130711aw000570_02.jpg20130711aw000570_03.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.