İŞ  BANKASI BAFRA ŞUBESİ EMEKLİLERİ UNUTMADI

İŞ BANKASI BAFRA ŞUBESİ EMEKLİLERİ UNUTMADI

İş Bankası Bafra Şubesinde Emekliler Günü düzenledi.

A+A-

 

Program kapsamında; İş Bankasınca hazırlanan “Emekli Paketi” kapsamında emekli maaş ödemelerine İş bankasınca aracılık edilen SGK emeklilerine avantajlar anlatıldı.

Emekliler Gününe Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Turgut Seden,Başkan Yardımcısı Burhan Balakçı,Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Emekli maaşını alma talebiyle İş bankasına ilk kez müracaat edecek Maximum kart sahibi emeklilere ilk maaşlarının yatırıldığı ayı takip eden ay tek seferlik 25 TL değerinde “Hoş geldin MaxiPuanı” fırsatlarından yararlandığını belirten İş Bankası Bafra Şube Müdürü Metin Demircan yaptığı açıklamada, “"Emekli Paketi" uygulaması kapsamında; T.C. SGK emekli maaşını 2013 yılı içerisinde Bankamıza ilk kez aktaran müşterilerimizin ilk maaş ödemesini takip eden ay Maximum Kart’ına tek seferlik 25 TL MaxiPuan Hoş Geldin hediyesi yüklenecektir. T.C. SGK emeklilerimize sunulan “Emekli Paketi” avantajlarından yararlanmak ve emekli maaşınızı Bankamızdan almak için SGK İl Müdürlüklerine bizzat başvurabilir, ya da PTT’den alacağınız e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tradresinden sisteme giriş yaparak Banka ve Adres Değişikliği alanından maaşınızı almak istediğiniz Şubemizi seçebilirsiniz. İşlemlerinizin tamamlanabilmesi için emekli tanıtım kartınız ya da emekli cüzdanınızla birlikte dilediğiniz bir şubemize uğramanız yeterli olacak.

SGK emekli maaşınızı hemen İş Bankası’na aktarın, Bankamız hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak yararlanmaya başlayın. Emekli maaşlarının ayda bir ödenmesine bağlı olarak ayda bir taksit ödemeli veya emekli maaşlarının üç ayda bir ödenmesine bağlı olarak üç ayda bir taksit ödemeli ve indirimli Emekli Kredisi’nden faydalanılabilmektedir.” dedi.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerine Bankamızca aracılık edilen SGK emeklileri, emekliliğin rahatlığını İş Bankası güvencesiyle yaşıyor.’’ dedi.

İş Bankası Bafra Şubesindeki yapılan Emekliler Günü Programında İş Bankası Bafra Şubesi Müdürü Metin Demircan ve Personelinin yakın ilgisi karşısında teşekkürlerini ve takdirlerini sunan Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Turgut Seden,’’ Biz Emekliler için düzenlenen bu özel gün için en başta Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali nezdinde  İş Bankası Bafra Şube Müdürü Metin Demircan ve Tüm Personele teşekkür ederiz. 3800 kayıtlı üyeye sahip büyük bir aile olan Emekliler Derneği olarak bu tür etkinliklere devamlı katılacağız.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmalardan sonra ise emeklilere ikramda bulunuldu.

Haber:Abdullah Özdemir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.