İş adamlarından Samsunspor'a destek

İş adamlarından Samsunspor'a destek

Kapaklı Samsunlu İşadamları 1000 Bilet Alarak Şehirlerinin Takımı Samsunspor’a Destek Oldular

A+A-

Samsunspor’un kuruluşunun 51. yılı anısına düzenlenen Eşya Piyangosu biletlerinin satışı sürüyor.

Samsunspor’un yönetim kurulu üyeleri Apdurrahman Güngör ve Adem Yazıcı ise yoğun bir çalışma temposuyla Samsunspor eşya piyango biletlerini toptan satmaya başladılar.

Güngör ve Yazıcı beraberlerinde ASTAŞ Holding yönetim kurulu başkan yardımcısı, Samsunspor eski yöneticisi, SAMKON onursal başkanı H.Kaya Aşcı, İstanbul Bafralılar Derneği Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ile birlikte Tekirdağ Kapaklı ilçesinde bulunan Samsunlu işadamlarını ziyaret ederek piyangoya destek vermelerini istediler.

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde iş hayatlarını ve yaşamlarını sürdüren yıllar önce gurbet ele gelerek çalışmalarını sürdüren Samsunlu İşadamları da Samsunspor’un kuruluşunun 51. yılı anısına düzenlenen Eşya Piyangosu için 1000 Bilet Alarak Samsunspor’a destek verdiler.

 

Konu hakkında bir açıklama yapan ve anlamlı toplantının organizesini düzenleyen Has Acarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra Bengü Güreş Ağası Hasan Acar,’’Tekirdağ Kapaklı ilçesinde iş hayatlarını sürdüren Samsunlu İşadamları olarak ben Hasan Acar 400,  Bilal Acar 250, Zafer Çalışkan 100, Ceylan Yanar 100, Şenol Batum 50, Mustafa Önder 50, Yakup Torun 50 adet toplamda 1000 adet Samsunspor Piyango bileti alarak doğduğumuz toprak olan şehrimizin  takımı Samsunspor’a 20.000 tl destekte bulunduk.

Bu desteği sağlamamızda bize yaptığı her çalışmada örnek olan ASTAŞ Holding yönetim kurulu başkan yardımcısı, Samsunspor eski yöneticisi, SAMKON onursal başkanı H.Kaya Aşcı’ya öncelikle teşekkür ederken, Samsunspor için değil elini taşın altına , gövdelerini, başlarını koyan değerli Samsunspor Yönetim kurulu üyeleri Adem Yazıcı, Apdurahman Güngör ile dernek çalışmalarıyla bir ivme yaratan İstanbul Bafralılar Derneği Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve yönetimine, değerli işadamlarımıza sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunarız.’’dedi.
Samsunspor’un yönetim kurulu üyeleri Apdurrahman Güngör ve Adem Yazıcı,’’ Samsunspor için destekte bulunan toptan bilet alan Kapaklı Samsunlu İşadamlarına teşekkür ederek alınan her bilet Samsunspor’un daha fazla güçlenmesine neden olacaktır .’’dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.