İŞ ADAMI OSMAN GENÇ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İŞ ADAMI OSMAN GENÇ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bafra türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı ve eski belediye meclis üyesi iş adamı Osman Genç Bafra belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

A+A-

Bafra AK Parti İlçe başkanlığı önünde adaylığını açıklayan Genç, ben aday gösterilsem de, gösterilmesem de partim için çalışmaya daima hazırım dedi. 2004-2009 tarihleri arasında Şükrü başkanımla beraber belediye meclis üyeliği yaptım ve çeşitli komisyonlarda görev yapmış bir kardeşiniz olarak belediyecilikte de bilgi sahibiyiz. Bu süreçte de devletimize, milletimize ve partimize hizmet etmek adına da 2011 yılında da Samsun bölgesinde Milletvekilliği aday adaylığı olarak partimize müracat etmiştik.

AMACIM YENİ NESİLLERE İYİ ESERLER BIRAKABİLMEK

Bu hizmet yarışında amacım Bafra'mızı büyütmek, hizmet yelpazesini genişletmek ve ihtiyaç sahiplerine el uzatmak ve yaşanabilir bir Bafra'nın yeşil bir Bafra'nın adımlarını atmak için aday adaylığı başvurumuzu dosyamızı AK Parti başkanım İbrahim Semiz'e vermiş bulunuyoruz. Bundan sonra ki süreçte de genel merkezimizin ve genel başkanımızın tercihleri sonucun da da başkan adayımız ortaya çıkacaktır.

BİZ AYNI TABAN İNSANLARIYIZ

Aday adaylığı süresince devamız adına hiç bir zaman hırs içinde olmadık olmayacağız. Ben AK Parti camiasına katıldığım günden beri bana en yakın olan kişi Tuncay kardeşimdi o sebepten ötürü bende her zaman ayrı bir yeri vardır. 

BİZ BİR AİLEYİZ

Partili, partisiz herkesle aynı havayı, aynı ortamı paylaşmak bir davaya ortak olmak, mlletimize hizmet etmek için aday adaylığımı açıkladım AK Parti ilçe teşkilatı bir ailedir, biz hepimiz kocaman bir aileyiz. 

BAFRA'YI HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Allah nasip ederde bu dava da bizi muaffak ederse, Bafra'yı ortak akılla hepimiz yöneteceğiz bunun sözünü buradan sizlere veriyorum. 16 yıl boyunca AK Parti yaptıklarının yapacaklarının teminatı olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır, zamanı geldiğinde bu bayrak başka bir kardeşimize devredilir ama asla davamız yarıda kalmaz, devreden kardeşimiz küsmez. Eğer bana da bu bnayrak yarışında bir görev düşerse bende kardeşlerimle beraber Bafra'mıza çözüm üretmek adına kendi çabalarımla bu makamı bu bayrağı daha ileriye taşımaya söz veriyorum" dedi.

osman-genc-1-002.jpg

osman-genc-2-004.jpg

osman-genc-3-003.jpg

osman-genc-4-002.jpg

osman-genc-5-001.jpg

osman-genc-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.