İrfan Buz; Pozisyonları Değerlendiremedik

İrfan Buz; Pozisyonları Değerlendiremedik

​​​​​​​Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Sancaktepe Futbol Kulübü maçını değerlendirdi.

A+A-

Buz, "Pozisyonlara girmeye çalıştık. Üretmekte biraz sıkıntı yaşadık. Golü bulamayınca rakibin de direnci arttı. Berabere kaldığımız için üzgünüz." dedi.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz 0 - 0 berabere kaldıkları Sancaktepe FK maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Berabere kaldıkları için üzgün olduklarını ifade eden İrfan Buz, “3 puan almak istediğimiz müsabakadan maalesef 0-0 berabere kaldık. İstediğimiz sonucu alamadık. Geneline baktığımızda 90 dakikada takımımızın üstünlüğü vardı. Daha net oynamamız gerekirken golü bulamadık. Oyun gittikçe sıkıştı. Pozisyonlara girmeye çalıştık. Üretmekte biraz sıkıntı yaşadık. Golü bulamayınca rakibin de direnci arttı. Berabere kaldığımız için üzgünüz. İstediklerimizi tam sahaya yansıtamadığımız için berabere kaldık” dedi.

POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK
Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan İrfan Buz, İlyas Kubilay ve Bahattin’in yedek başlaması sorusuna “Biz bugün farklı oynamak istedik. Tercihim de Atabey’in santrafor oynamasını istedim. Orta sahada da Oğuz’u kullandım. Bu da bir tercihtir. Bugün kanatlardan tam istediğimiz verimi alamadık. O yüzden sonuçlandırma ile ilgili de sıkıntı yaşadık. 4-4-2’ye döndük. Biraz baskı yapmak istedik ve pozisyonlar da geldi. Fakat değerlendiremedik” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.