İrem&Kerem Evlililik Yolunda İlk Adımı Attılar

İrem&Kerem Evlililik Yolunda İlk Adımı Attılar

Özdemir ve Dilekçayır ailelerinin mutlu günü Bafra ilçesinde yapılan söz ve nişan merasimi ile perçinlendi.

A+A-

Özdemir ve Dilekçayır ailelerinin mutlu günü Bafra ilçesinde yapılan söz ve nişan merasimi ile perçinlendi.
Fatma-Bafra Barış Medya Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Abdullah Özdemir’in kızı FLORMAR Genel Merkezi Muhasebe Uzman Yardımcısı İrem Özdemir ile Fatma-Necmi Dilekçayır’ın Oğlu ASCOT SCİENCE Moleküler Biyalog / İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Klinik Araştırma Görevlisi Kerem Dülekçayır ile söz ve nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attılar.
Bafra Öğretmenevinde düzenlenen söz ve nişan merasiminde İrem&Kerem’in bu mutlu gününe arkadaşları ve aile yakınları katılım sağladılar.
Geleneksel tuzlu damat kahvesinin içilmesiyle birlikte Kerem Dülekçayır’ın dayısı Hilmi Malatyalı ’’Allah’ın Emri, Peygamberin Kavliyle kızınız İrem’i oğlumuz Kerem’e istiyoruz’’ konuşmasıyla İrem Özdemir’in babası Abdullah Özdemir ise yaptığı kısa ve duygulu konuşmasının ardından ,’’Allah Hayırlı Eylesin Temennisinde’’ bulunarak her iki aileye ve gençlere mutluluklar dileğinde bulundu.
Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ise nişan yüzüklerini takarken yaptığı konuşmada,’’Evliliğin temeli olarak atılan bu merasimde, yüzükleri takma görevine beni layık gören İrem ve Kerem ile Özdemir ve Dilekçayır ailelerine sonsuz teşekkür ediyorum. 
Bir ömür boyu birbirlerine sadakatle bağlanmalarını dileyerek sizlerin huzurunda takıyor ve iki alyansı birbirine bağlayan bu kurdeleyi mutluluğun bir açılışı olarak kesiyorum. Hayırlı olsun.
Evlatlarımızın inşa etmek üzere yola çıktığı aile birliğinin temel taşı olan bu organizasyonda bir araya geldik. Aile binasını ayakta tutan harç da sevgi ve ilgidir.
İrem ve Kerem  sevginizi paylaşmaktan korkmayın.‘’dedi.
Yüzüklerin takılması sırasında duygulu anlar yaşandı.
Aile büyüklerinin ellerinin öpülmesiyle birlikte anı fotoğraflarının çekiminin ardından söz ve nişan merasimi sona erdi.

iremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-1.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-2.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-3.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-4.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-5.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-6.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-7.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-8.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-9.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-10.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-11.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-12.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-13.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-14.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-15.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-16.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-17.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-18.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-19.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-20.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-21.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-22.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-23.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-24.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-25.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-27.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-28.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-29.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-30.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-31.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-32.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-33.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-34.pngiremkerem-evlililik-yolunda-ilk-adimi-attilar-26-001.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.