İREM&FATİH İÇİN KAPAKLI’DA FESTİVAL HAVASINDA BİR DÜĞÜN TÖRENİ

İREM&FATİH İÇİN KAPAKLI’DA FESTİVAL HAVASINDA BİR DÜĞÜN TÖRENİ

Gülsevim Kömürlü ve Adem Kömürlü’nün kızı Gıda Mühendisi İrem Acar ile Ayşe Acar- Has Acarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Örnek İş İnsanı Hasan Acar’ın oğlu Fatih Acar için Kapaklı ilçesinde muhteşem düğün merasimi düzenlendi.

A+A-

Gülsevim Kömürlü ve Adem Kömürlü’nün kızı Gıda Mühendisi İrem Acar ile Ayşe Acar- Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF) Genel Başkanı- Has Acarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Örnek İş İnsanı Hasan Acar’ın oğlu Has Acarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı genç iş insanı Fatih Acar için Kapaklı ilçesinde muhteşem düğün merasimi düzenlendi.


Düğün merasiminden önce Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF) Genel Başkanı- Has Acarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Örnek İş İnsanı Hasan Acar’ın Kapaklı ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi Doruk sokak no: 2’de bulunan evinin önünde saat 12.00’den 17.00’ye kadar ikramlarda bulunuldu. İkram sonrası ise saat 17.30’da evin önünde toplanan davetliler ve konvoy eşliğinde Kapaklı ilçesi Atatürk Mahallesi Hürriyet caddesi kömürcü sokak no : 11’da kız tarafına gelin almaya gidildi.
Gelin alımından sonra Kapaklı ilçesinde bir tur atan konvoy Kapaklı ilçesinde bulunan düğünün yapılacağı Acar Sanayine gittiler.
İrem&Fatih Acar için Tekirdağ Kapaklı ilçesinde Acar Sanayi sitesinde düzenlenen düğüne çok sayıda davetli katıldı.


Genç çiftler İrem&Fatih Acar hayatlarının ışıltılı geçmesi için meşaleler, konfetiler ve alkışlar arasında düğün alanına girerek ilk danslarını yaptılar. Bu esnada yapılan anons ile gelin hanım İrem Acar’ın doğum günü olduğu belirtildi.

İrem&Fatih Acar’ın muhteşem harmandalı oyunu ise herkes tarafından takdirle karşılanırken, ailelerin ise duygulandığı gözlerden kaçmadı. 
İrem&Fatih Acar tatlı bir yaşam için düğün pastalarını keserek birbirlerine ikram ettiler.

Düğüne gelen davetliler genç çift İrem&Fatih Acar’ı hem tebrik etmek hem de takılarını takmak için uzun kuyruk oluşturdular. Bu arada Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Sami Aksu ise söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlilerden bol bol alkış aldı. Bu esnada damat Has Acarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı genç iş insanı Fatih Acar’ın arkadaşlarının tatlı bir sürprizi davetliler tarafından önce şaşkınlıkla karşılandı sonra da büyük alkış aldı.


Lüleburgazlı Örümcek Recai ve saz arkadaşlarının Davul Zurna resitali, Gökhan Meneşe, İlhan Taşkın’ın harika sesleri ve müzikleri düğüne damga vurdu.
Kapaklı’da yıllardır her türlü etkinliğin organizasyonunda güçlü sesi Metin Müzik Organizasyon Metin Arabacı hem düğün sahipleri, hem de davetlilerin takdirini kazandı.
Çalınan güzel müzikler eşliğinde genç çift İrem&Fatih Acar ve arkadaşları oyunlar oynarken, halaylar çektiler.

Düğün merasimi çekilen aile ve anı fotoğrafları ile sona erdi.


Muhteşem düğün merasiminin ardından Kömürlü ve Acar aileleri adına bir açıklama yapan Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF) Genel Başkanı- Has Acarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Örnek İş İnsanı Hasan Acar,’’ Kömürlü ve Acar aileleri adına evlatlarımız İrem&Fatih Acar’ın düğün merasimi dolayısı ile her iki aile olarak çok mutluyuz.


Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Her iki gencimizin bu mutlu gününde ,bu iki evladımızın kuracakları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz.
Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. Ayrıca düğün merasimi sırasında ve sonrasında telefonlarla , sosyal medya hesaplarından mesajlarıyla hayırlı olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerimizi sunarız. Oğlum Fatih&İrem kızımızın düğününü yaptık. Rabbim çıktıkları yolda bir ömür boyu mutluluk huzur versin . Düğünümüze katılarak bizleri onure eden herkese her iki aile adına en kalbi şükranlarımızı sunmak isterim.’’diyerek sözlerini tamamladı.


Düğün merasimine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, SAMKON Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON ) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Deniz, Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF) Genel Başkan vekili İlyas Uysal ve TESDEF Yönetimi, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) Genel Başkanı Fehim Gevrek, İstanbul Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) Onursal Başkanı Sefer Aksoy, İstanbul Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) Başkan yardımcısı Hikmet Bilgin, Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Keleş ve Yönetimi , ASGÜN İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Güngör, GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı ve HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, ÇELEBİ TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Çelebi, Bafra Bengülüler Dernek Başkanı Erdem Bakır ve Yönetimi, Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yılmaz, Dursun Tekin, Ak Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Ali Oğuz, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP MYK üyesi Koray Önsel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün , MHP Kapaklı İlçe Başkan yardımcısı Mehmet Öğütçü Karaağac eski Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Eren Keskin, Siyasi Parti Temsilcileri, İş insanları, ile Türkiye’nin çeşitli illerinden ve Kapaklı ilçesinden çok sayıda davetli katıldı.

İREM&FATİH DÜĞÜN FOTO GALAERİ

İREM&FATİH DÜĞÜN FOTO GALAERİ

Gülsevim Kömürlü ve Adem Kömürlü’nün kızı Gıda Mühendisi İrem Acar ile Ayşe Acar- Has Acarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Örnek İş İnsanı Hasan Acar’ın oğlu Fatih Acar için Kapaklı ilçesinde muhteşem düğün merasimi düzenlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.