İrem&Emre Hancı’ya Bafra’da Maneviyat Dolu Düğün Merasimi Düzenlendi

İrem&Emre Hancı’ya Bafra’da Maneviyat Dolu Düğün Merasimi Düzenlendi

İrem&Emre Hancı’ya Bafra’da Elya Balo ve Düğün salonunda muhteşem maneviyat dolu bir düğün merasimi düzenlendi.

A+A-

İrem&Emre Hancı’ya Bafra’da Elya Balo ve Düğün salonunda muhteşem maneviyat dolu bir düğün merasimi düzenlendi.

Zahide-Hüseyin Demirel’in kızı İrem ile Kadriye-Merhum Aydın Hancı’nın oğlu, 1 Nolu S.S.Bafra Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Hancı’nın kardeşi Emre’ye  Bafra Elya Balo ve  Düğün Salonunda mevlid-i şerifli maneviyat dolu bir merasim düzenlendi.
Düğün  Merasimi Bafra ve Bölgesinde yaptıkları çalışmalarla daima takdir gören NET Ajans’ın profesyonel hazırladığı program ile başladı. Şuayip Şenel hocanın sunumunun ardından İrem&Emre Hancı ışıltılı bir yaşam için meşaleler ve alkışlar içinde salona giriş yaptı. 
Din görevlisinin Kur’an- Kerim Tilavetinin ardından, NET AJANS İlahi gurubundan Solist Yasin Ay söylediği  ilahilerle duygusal anların yaşanmasına neden oldular. 
Her iki aile adına duygusal bir konuşma yapan 1 Nolu S.S.Bafra Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Hancı,’’Demirel ve Hancı   aileleri adına evlatlarımız İrem&Emre Hancı’nın  düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

NET Ajans’ın Semazen ekibinin gösterisinin peşinden dua yapıldı.
Düğün  Merasimi  ikramların takdimi ile sona erdi.

Düğün merasimine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi, Bafra Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Kenan Yıldızoğlu, Halk Bankası Bafra Şube Müdürü Kemalettin Yiğit, Bafra TSO personeli, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.irememre-hanciya-bafrada-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi.jpgirememre-hanciya-bafrada-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-001.jpgirememre-hanciya-bafrada-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-002.jpgirememre-hanciya-bafrada-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-003.jpgirememre-hanciya-bafrada-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-004.jpgirememre-hanciya-bafrada-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-005.jpgirememre-hanciya-bafrada-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-006.jpgirememre-hanciya-bafrada-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-007.jpgirememre-hanciya-bafrada-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-008.jpgirememre-hanciya-bafrada-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-009.jpgirememre-hanciya-bafrada-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.