İnterya Ramazan Bayram mesajı

İnterya Ramazan Bayram mesajı

Kısa adı İNTERYA olan İnternet yayıncılığı ve Gazeteciler Derneği Bayram mesajı yayınladı. İNETREYA Başkanı Adnan Hazır İNETREYA OLARAK yayınladıkları mesajda halkın ve mensuplarının bayramını kutladı. Mesajda şu görüşlere yer verdi:

A+A-

Mübarek Ramazan ayını tamamlamış ve Ramazan bayramına ulaşmış bulunuyoruz. Bayramlar mutluluk ve sevinçlerin en yüksek olduğu günlerdir. Ne yazık ki ülke ve İslam Coğrafyası olarak üzüntüler, acılar ve dramlar içerisinde bulunmaktayız. Bu acıları yüreğimizde hissederek bayramı yaşayacağız. Gönlümüz hiçbir insanın üzülmediği, işkence görmediği, haksızlığa uğramadığı, ağlamadığı, vatanından ayrı kalmak zorunda olmadığı, teröre kurban gitmediği bayramların yaşanmasını istemektedir. Böyle günler insanlık idealinin bir parçası olmalıdır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta şehit ailelerimiz olmak üzere aziz milletimizin, İslam aleminin basın mensupları ve üyelerimizin mübarek Ramazan bayramlarını kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu nice bayramlara kavuşmamızı Yüce ALLAH’TAN niyaz ediyorum.

İNTERYA YÖNETİM KURULU ADINA

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADNAN HAZIR

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.