İNTERNET HAFTASI ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

İNTERNET HAFTASI ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü ve Enformatik Bölümü tarafından düzenlenen, “1. İnternet Haftası Etkinlikleri” sona erdi.

A+A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü ve Enformatik Bölümü tarafından düzenlenen, “1. İnternet Haftası Etkinlikleri” sona erdi. 
Etkinlik Kapsamında; Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan Uzm. Murat Özdemir, “Sanallaştırma Teknolojileri”, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Nurettin Şenyer, “Tıbbi Bilişim”, Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinden Özgür Yazlım ve Açık Kaynak Grubu, “Açık kaynak yazılımlar ve geleceği”, Samsun Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Yüksel Karaman, “Güvenli ve etkin bilgisayar ve internet kullanımı”, Samsun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı öğrencileri tarafından, “Python”, Enformatik Bölümü’nden Öğr. Gör. Cem Baş, “Bilişim Hukuku”, UZEM’den Yrd. Doç. Dr. Polat Şenduru, "Uzaktan Eğitim Teknolojileri" başlıklı seminerler verdiler.
Ayrıca etkinlikte; Öğr. Gör. Kemal Özcan ve Türkiye Bilişim Sektörü Derneği (TÜBİDER) tarafından, “Bilişim Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu panel düzenlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.