İlyas Aydın Aday Adaylığı başvurusunu Yaptı

İlyas Aydın Aday Adaylığı başvurusunu Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çarşamba Belediye Başkan A. Adayı İlyas Aydın, Ankara’ya giderek MHP Genel Merkezi’nde aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

A+A-

Ankara’ya giderek MHP Genel Merkezi’nde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile görüşen MHP Çarşamba Belediye Başkan A. Adayı İlyas Aydın, görüşmeler sonrasında aday adaylık başvuru evraklarını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Aydın, “Hayırlısı ile aday adaylık başvurumuzu gerçekleştirdik. Bundan sonrasında da ekibimizle beraber yerel seçimler için çalışmalarımıza başlayacağız ve inşallah 1 Nisan sabahı Çarşamba Belediye Başkanlığı’nı kazanmış olacağız” şeklinde konuştu.

İLYAS AYDIN KİMDİR?

1977 Çarşamba Sefalı köyü Doğumlu. İlk orta ve lise öğrenimi ne Çarşamba’da tamamladı. Erciyes Üniversitesi inşaat mühendisliği mezunu. Çarşamba belediyesi nde veya Salı pazarı belediyesi nde fen işleri müdürü olarak görev aldı. 2014 yerel seçimlerinde çarşamba MHP’li belediye başkan adayıydı. Evli ve bir kızı bulunuyor. Eşi Bafra’da uzman hekim.

ilyas-aydin-aday-adayi-oldu.jpeg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.