İlyas Acar'dan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” mesajı

İlyas Acar'dan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” mesajı

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR  15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan ACAR mesajında;”Demokratik düzenimizi hedef alarak ülkemizin bekâsını, Devletimizin bölünmez bütünlüğünü milli birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 5’ci yılını hep birlikte idrak etmekteyiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısına kulak vererek ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ’nin desteklerini arkalarına alarak; sokaklara, meydanlara çıkan aziz milletimiz o gece kirli hesapları bozarak bir destan yazmıştır.

Türk milletinin yeniden dirilişinin ve şahlanışının destanı olan 15 Temmuz; tankın, topun ve cebr-i mutlak zihniyetin millet iradesi karşısında bir şey ifade etmediğinin en anlamlı kanıtıdır. Milli iradeyi yok sayarak yola çıkanlar 15 Temmuz gecesi Çanakkale ruhu ve Kuva-i Milliye şuurunun vücut bulduğu kutlu bir mücadele ile akamete uğramışlardır.

Böylesine kutlu bir mücadele bize, vatan mevzu bahis olduğunda bu milletin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa   vatanından, bayrağından, hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Demokrasi Destanı’nı yazan  başta Alaçamlı  Şehitlerimiz Muhammet Ali AKSU ,Sevgi YEŞİLYURT ve bütün kahramanlarımızı gönülden yâd ediyor, şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum.Aziz Türk Milletini ve Alaçamlı vatandaşlarımızı saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum”,dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.