İlyas Acar, "Menfaati İçin değil, Davası İçin Mücadele Edenlerle Yola Devam Edeceğiz

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 10'uncu Olağan Kongresinde Bafra55.net muhabirine açıklamalarda bulundu.

A+A-

Kongreden sonra, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar seçim kongresi için şunları söyledi:  Bugün Milliyetçi Harekat Partisi Alaçam ilçe Başkanlığın 10'uncu genel kurulunu icra ettik. Genel kurulumuza katılan bütün katılımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın başkanımız Devlet Bahçelinin dediği gibi istiklal için birlik istiklal için dirlik kazanan Türkiye olacak sloganıyla hedef 2023'e varabilmek adına bugün itibari ile genel Başkanımızın emirleri doğrultusunda her zaman dimdik  koşmaya devam edeceğiz. Adayımız Orhan Sancak'a da ayrıca başarılar diliyorum .

İlçe başkanlık yıllarımda beraber görev yaptığım bu zamana kadar bu camianın çilesini,derdini çekmiş hayatını bu partiye adamış menfaati için değil ben davam için bu görevi yapıyorum diyen ülkücü bir ağabeyimiz  ile yürümekten gurur ve şeref duyuyorum.

Sayın Dr. Devlet Bahçeli ülkesini seviyor, her yeri seviyor tüm teşkilatları seviyor fakat Samsun'a ayrı bir ilgi duyuyor kongreye İlkadım'dan  başlatmasının sebebi  liderimiz nefsini değil aklını konuşturan bir lider olmasından dolayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 yılında Samsuna çıkışı ve kurtuluş savaşıyla örtüşen, gelecek süreçte hedef 2023  Cumhuriyetimizin kuruluşunun  100. yıl dönümü münasebetiyle İlkadım ilimizin önemli şehirlerinden olmasından dolayı ilk kongremize ilkadım ilçemizde başladık' dedi.

 Milliyetçi Harekat Partisi Alaçam ilçe başkan adayı Orhan Sancak'ta kısa bir açıklamada bulundu; "Beni seçen herkesten Allah razı olsun hepsine teşekkürlerimi sunuyorum.Bundan sonra birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımıza iyi bir hizmet sunacağımıza ve cumhur ittifakına bağlı kalacağımıza söz veriyorum" dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum