İlyas Acar Berat Kandili Mesajı

Alaçam  Belediye Başkanı İlyas Acar, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyorum dedi.

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında "Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi Berat Kandili´nizi tebrik ediyorum." dedi.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, " Tefekkür ve şükür vesilesi Mübarek Berat Kandili, bizlere kırılan kalpleri onarma, dargın duvarları yıkma, kinden nefretten uzaklaşma imkanı sunuyor.

Ramazan-ı Şerif´i müjdeleyen bu anlamlı gece, birliğimizi, beraberliğimizi, gönül bağlarımızı güçlendirme imkanı veriyor.

Mübarek Berat Kandili, Yüce Allah´ın huzurunda yenilenme gecesidir. Ramazan´ı Şerife, günah ve yüklerimizden beraat ederek girme gecesidir.

Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi  Berat Kandili´nizi tebrik ediyor, birlik, beraberlik, barış ve huzur dolu bir Ramazan ayına sizlerle birlikte ulaşmayı diliyorum." dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.