İlkim yuvadan 23 Nisan etkinliği

İlkim yuvadan 23 Nisan etkinliği

İlkim Yuva Ana Okulu Bafra’da bir AVM’de 23 Nisan etkinliği düzenledi.

A+A-

Programa, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’de katıldı. Program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Açılış konuşmasını okul işletme müdürü, Yasemin Macit yılmaz yaptı, Yılmaz, “Konuşmasında, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. Yıl dönümüne ulaşmanın heyecanıyla bir bayramı daha sevinç ve coşkuyla kutluyoruz.

ilkim-yuvadan-23-nisan-etkinligi.jpg

Her şeyin en güzeline layık olan çocuklarımız gün gelecek ülkemizin sanatçıları, sporcuları, yöneticileri, iş adamları, bilim adamları, ve eğitimcileri olacak. Atatürk’ün şu hitabını hatırlayalım, küçük hanımlar, küçük beyler, sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.

ilkim-yuvadan-23-nisan-etkinligi-001.jpg

Bu vesileyle, Meclisimizin ilelebet payidar olmasını diliyor, bu vesileyle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Konuşmanın ardından okul öğrencileri çeşitli gösteriler yaptı. Gösterilerin ardından program son buldu.

ilkim-yuvadan-23-nisan-etkinligi-002.jpgilkim-yuvadan-23-nisan-etkinligi-003.jpgilkim-yuvadan-23-nisan-etkinligi-004.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.